Vrouwen Nederlandse Vrouwen Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

-

Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vroeger bestonden ze nog niet echt, mooie radiovrouwen. Aangezien radio tegenwoordig ook een zeer visueel medium is, zien we dat veel van onze favoriete cameraverslaafde tv-vrouwen nu regelmatig uitstapjes maken in radioland. Niet alleen het oor, maar ook het oog wil wat. Presentators met een radiohoofd moeten langzamerhand plaats maken voor vrouwen als Dionne Stax en Celine Huijsmans. Wie van deze twee vrouwen is volgens jou het grootste radio-kijkcijferkanon?

Jullie favoriete radiovrouw is Celine Huijsmans! Met 62% van de stemmen verslaat ze Dionne Stax, die op 38% bleef steken. Deze blondines zijn bijna dagelijks op de radio te horen. Opvallend aan de uitslag is dat Celine Huijsmans als nieuwslezeres en sidekick slechts een klein radiorolletje heeft, terwijl Dionne Stax een volledige eigen show heeft!

Veronica Inside met Celine Huijsmans

Celine Huijsmans voelde zich niet te groot om als één van de leading ladies van SBS voor een bijrol aan te schuiven bij Veronica Inside op Radio Veronica. Wilfred Genee maakt er een echte mannenshow van. Dat Celine soms als ‘popje’ van de studio bij de discussie betrokken wordt deert de blondine niet. Sterker nog, ze staat als enige vrouw haar mannetje in de studio!

Stax & Toine met Dionne Stax

Dionne Stax maakte sinds haar vertrek bij het Journaal volgens velen een klein stapje terug. Tegenwoordig is ze weinig op tv, maar wél bijna elke dag op de radio. Haar programma met Toine van Peperstraten is een tikkeltje serieus (zeker vergeleken met Celines Veronica Inside), maar zeker de moeite waard om eens via kijkradio te volgen!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening