Vrouwen Nederlandse Vrouwen Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

-

Celine Huijsmans wint radio-battle van Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Vroeger bestonden ze nog niet echt, mooie radiovrouwen. Aangezien radio tegenwoordig ook een zeer visueel medium is, zien we dat veel van onze favoriete cameraverslaafde tv-vrouwen nu regelmatig uitstapjes maken in radioland. Niet alleen het oor, maar ook het oog wil wat. Presentators met een radiohoofd moeten langzamerhand plaats maken voor vrouwen als Dionne Stax en Celine Huijsmans. Wie van deze twee vrouwen is volgens jou het grootste radio-kijkcijferkanon?

Jullie favoriete radiovrouw is Celine Huijsmans! Met 62% van de stemmen verslaat ze Dionne Stax, die op 38% bleef steken. Deze blondines zijn bijna dagelijks op de radio te horen. Opvallend aan de uitslag is dat Celine Huijsmans als nieuwslezeres en sidekick slechts een klein radiorolletje heeft, terwijl Dionne Stax een volledige eigen show heeft!

Veronica Inside met Celine Huijsmans

Celine Huijsmans voelde zich niet te groot om als één van de leading ladies van SBS voor een bijrol aan te schuiven bij Veronica Inside op Radio Veronica. Wilfred Genee maakt er een echte mannenshow van. Dat Celine soms als ‘popje’ van de studio bij de discussie betrokken wordt deert de blondine niet. Sterker nog, ze staat als enige vrouw haar mannetje in de studio!

Stax & Toine met Dionne Stax

Dionne Stax maakte sinds haar vertrek bij het Journaal volgens velen een klein stapje terug. Tegenwoordig is ze weinig op tv, maar wél bijna elke dag op de radio. Haar programma met Toine van Peperstraten is een tikkeltje serieus (zeker vergeleken met Celines Veronica Inside), maar zeker de moeite waard om eens via kijkradio te volgen!

Foto updates

Helene Hendriks
Caroline de Bruijn
Justine Marcella
Olcay Gulsen
Bridget Maasland

Laatste nieuws

ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

ZO veranderde Elise Schaap in Gaby Blaaser!

Elise Schaap laat zich weer eens flink onder handen nemen! De actrice lijkt totaal niet op Gaby Blaaser, dus mag je deze transformatie gerust haar grootste ooit noemen!

Wat is jouw favoriete talentenjacht?

The Voice, Hollands Got Talent of I Can See Your Voice: wat is jouw favoriet?

Geef je mening

Gerelateerde berichten