Amy van O’G3NE deelt foto van zichzelf als echte ‘cowgirl’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het mannelijke deel van de volgers van Amy Vol van O’G3NE is flink onder de indruk van dit kiekje!

Dat Amy van O’G3NE, net als haar zussen Lisa en Shelley, een gouden keeltje heeft, wisten we al wel. Maar Amy Vol blijkt nóg een talent te hebben. Zo deelde Amy namelijk een kiekje op Instagram, waarop ze haar laarsjes aantrekt. En alhoewel Amy’s vrouwelijke volgers vooral geïntrigeerd zijn door de laarsjes, zijn haar mannelijke volgers vooral onder de indruk van haar ‘flexibiliteit’.

‘Een echte cowgirl!’

Waar het bij de vrouwen vooral reacties regent als ‘Waar komen die laarsjes vandaan?!‘, zijn de mannen iets minder bezig met de herkomst van Amy’s stappers. Zij blijken iets meer geïnteresseerd in Amy dan de laarsjes. Zo merkt volger Patrick op dat Amy eruit ziet als we quoten: ‘een échte cowgirl 😉‘. En ja, daarmee verwoordt Patrick toch wel mooi wat de meesten van ons denken bij het zien van de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.