5 foto’s die laten zien hoe Gaby Blaaser haar lichaam strak houdt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Gaby Blaaser heeft een verschrikkelijk goed lichaam. En daar doet de influencer enorm haar best voor. In deze vijf foto’s zie je hoe ze dat doet.

Instagram model en influencer Gaby Blaaser weet altijd haar volgers omver te blazen met foto’s van haar spectaculaire lichaam. Maar om dat lichaam zo strak te houden, moet Gaby een hoop werk verrichten. Nu vraag je jezelf misschien af wat de geheimen zijn van Gaby. Hoe doet ze het toch, dat strakke lichaam? Nou geen zorgen, Gaby is de moeilijkste niet. Op haar Instagram deelt ze regelmatig goede tips en haar work-out routines. Hoe Gaby haar lichaam precies zo strak houdt zie je in onderstaande foto’s.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Gaby Blaaser

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Foto 1: Gaby op de sportvelden

Ouderwets sporten in de openlucht. Het klinkt soms als een hoop gedoe in vergelijking met de sportschool, maar als je Gaby mag geloven is het wel een stuk prettiger. De zon op je gezicht, lekker tussen de natuur. Je traint zo niet alleen je spieren, maar geeft je brein ook even de kans om bij te komen van de drukte van werk, school en het stadse bestaan. Twee vliegen in één klap. In haar strakke legging zoekt Gaby lekker de sportvelden op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Foto 2: Gaby aan de shakes

Iedereen weet dat sporten maar voor een deel bijdraagt aan een gezond en strak lichaam. Voeding werkt ook voor een groot deel mee de transformatie. Gaby weet dit als geen ander, daarom staat ze graag als keukenprinses aan het aanrecht om haar shakes voor te bereiden. En dat is soms iets meer gedoe dan je verwacht. Niet zo knoeien Gaby, je zit helemaal onder!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Foto 3: Flink doorpakken met Gaby

De truc naar die heerlijke summer body is doorpakken, niet opgeven. Ook als de zon hoog aan de hemel staat en het zweet van je voorhoofd loopt, moet je doorpakken. Een goede combinatie van krachttraining en cardio zijn belangrijk. Daarin kan je gewoon het voorbeeld van Gaby volgen. De prachtige influencer blijft maar werken aan haar geweldige lichaam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Foto 4: Gaby sport in kleding waar ze zich lekker in voelt

Sporten kan een hele klus zijn, zeker als je van mening bent dat je er niet zo goed uit ziet nog. Daarom is het belangrijk om te sporten in kleding waar je jezelf comfortabel in voelt en waarvan jij denkt dat je er op je allerbest bij loopt. Gaby is hier heel goed in. Ze kiest bewust outfits waar haar lichaam goed in uitkomt tijdens het sporten. Dat motiveertenorm om beter je best te doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

foto 5: De fruitmand van Gaby

De laatste tip van de beeldschone influencer is om genoeg fruit te blijven eten. Vitamines zijn belangrijk in het stimuleren van je lichaam. Door meer fruit te eten en minder te snacken, breng je jouw calorieën intake omlaag, ben je fitter, heb je meer energie en ga je er beter uit zien. Kijk maar naar Gaby en haar fruitmand. Die zijn het levende bewijs dat de combinatie sporten en fruit een hele goede is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.