ZO: Vivianne Miedema is superheld op én naast het voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vergeet het vrouwenvoetbal niet! ‘Onze’ Vivianne Miedema schrijft op dit moment geschiedenis in de Engelse competitie! Bekijk de nieuwste heldendaad van deze vrouw met superkrachten hier…

Het dringt misschien niet tot ons door omdat er zo weinig vrouwenvoetbal op tv is, maar ‘onze’ Vivianne Miedema is écht een klasse apart in het internationale voetbal. Ze scoort altijd en overal! Deze kwaliteit leverde haar onlangs een mooi record op: Miedema is op dit moment topscorer aller tijden van de Engelse competitie. En om dat te vieren prikte ze er deze week nóg eens vier in. In één wedstrijd!

Lees ook: Europa League gemist? Check hier alle hoogtepunten!

Vivianne Miedema maakt vier doelpunten tegen Lions

Vivianne Miedema is zó goed, dat zelfs een hattrick kinderspel geworden is. Daarom schoot ze er tegen de London City Lions gewoon vier in. Heeft dat eigenlijk een naam? Een ‘haul’, zegt het internet. In gewoon Nederlands noemen we het gewoon ‘n topprestatie. Even goaltjes kijken dus:

Vivianne Miedema is superheld op én naast veld

De blonde spits is niet alleen op het veld een superheldin onder de spitsen. Ook naast het veld verricht Vivianne Miedema ‘heldendaden’. Ze ging tijdens Halloween heel toepasselijk verkleed als superheldin Batgirl!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten