Europa League gemist? Check alle hoogtepunten van Feyenoord, PSV en AZ

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zo’n Europa League-avond is vol. Té vol, als je het ons vraagt. Je kunt nooit alles kijken. Daarom: hiermee ben je binnen 5 minuten op de hoogte van de prestaties van Feyenoord, PSV en AZ!

Het was een licht teleurstellende avond voor de Nederlandse voetballiefhebber. PSV werd na een vrij degelijke eerste helft opgerold door PAOK en AZ verloor van Real Sociedad. Feyenoord zorgde gelukkig nog voor een mooi slot tegen CSKA Moskou. Check alle hoogtepunten hieronder!

Feyenoord wint in EL: Kökçü maakt mooiste goal

Laten we met het goede nieuws beginnen: Feyenoord wint! CSKA Moskou werd in eigen Kuip met 3-1 verslagen. De mooiste goal van de avond werd gemaakt door Orkun Kökçü: hij schoot van afstand de 2-0 binnen.

PSV totaal overrompeld door PAOK in tweede helft

PSV leek op een zakelijke overwinning af te stevenen nadat ze in de eerste helft op 0-1 waren gekomen tegen het Griekse PAOK. In de tweede helft ging het echter he-le-maal mis. Binnen no-time stonden de Grieken met 4-1 voor. PSV verdedigde laks en gaf PAOK steeds ruimte voor afstandsschoten. Moet gezegd: deze werden er wel allemaal héél nauwkeurig en strak ingeschoten…

AZ mag niet klagen: kleine nederlaag

AZ verraste vorige week tegen Napoli, maar kon dat deze week niet herhalen tegen de nummer 1 van Spanje. Da’s niet Real Madrid of Barcelona, maar Real Sociedad! Een 1-0 nederlaag in Spanje is wat dat betreft dus helemaal niet zo slecht. AZ staat nog steeds aan kop in hun poule!

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.

Gerelateerde berichten