Europa League gemist? Check alle hoogtepunten van Feyenoord, PSV en AZ

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo’n Europa League-avond is vol. Té vol, als je het ons vraagt. Je kunt nooit alles kijken. Daarom: hiermee ben je binnen 5 minuten op de hoogte van de prestaties van Feyenoord, PSV en AZ!

Het was een licht teleurstellende avond voor de Nederlandse voetballiefhebber. PSV werd na een vrij degelijke eerste helft opgerold door PAOK en AZ verloor van Real Sociedad. Feyenoord zorgde gelukkig nog voor een mooi slot tegen CSKA Moskou. Check alle hoogtepunten hieronder!

Feyenoord wint in EL: Kökçü maakt mooiste goal

Laten we met het goede nieuws beginnen: Feyenoord wint! CSKA Moskou werd in eigen Kuip met 3-1 verslagen. De mooiste goal van de avond werd gemaakt door Orkun Kökçü: hij schoot van afstand de 2-0 binnen.

PSV totaal overrompeld door PAOK in tweede helft

PSV leek op een zakelijke overwinning af te stevenen nadat ze in de eerste helft op 0-1 waren gekomen tegen het Griekse PAOK. In de tweede helft ging het echter he-le-maal mis. Binnen no-time stonden de Grieken met 4-1 voor. PSV verdedigde laks en gaf PAOK steeds ruimte voor afstandsschoten. Moet gezegd: deze werden er wel allemaal héél nauwkeurig en strak ingeschoten…

AZ mag niet klagen: kleine nederlaag

AZ verraste vorige week tegen Napoli, maar kon dat deze week niet herhalen tegen de nummer 1 van Spanje. Da’s niet Real Madrid of Barcelona, maar Real Sociedad! Een 1-0 nederlaag in Spanje is wat dat betreft dus helemaal niet zo slecht. AZ staat nog steeds aan kop in hun poule!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!