ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

Hoewel de gehele voetbalwereld huilt om het overlijden van Diego Maradona, mag er in Amsterdam toch stiekem gejuicht worden. Ajax legt het Deense Midtjylland over de knie! De openingstreffer was niet alleen de belangrijkste, maar ook de mooiste van de avond…

Lees ook: Helene Hendriks was HET hoogtepunt bij Utrecht-Ajax!

Ryan Gravenberch scoort tegen Midtjylland

De eerste helft tegen Midtjylland was frustrerend voor Ajax-fans. De club uit Amsterdam miste verschrikkelijk veel kansen. De ban werd vroeg in de tweede helft doorbroken: jonge middenvelder Ryan Gravenberch pompte de bal van zo’n twintig meter snoeihard de kruising in! Daarna was het prijsschieten. Uiteindelijk werd het 3-1. Check de goals hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..