Wordt Emma Oosterwegel de nieuwe favoriet op de Olympische zevenkamp?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Heeft de bloedmooie Emma Oosterwegel genoeg talent in huis om het te schoppen tot een gouden medaille op de Olympische Spelen?

De eerste dag van de Olympische zevenkamp is officieel voorbij. Tijd dus om de tussenstand te bekijken. De bloedmooie Emma Oosterwegel staat slechts op een magere elfde plek met haar 3752 punten. Toch is de Nederlandse topsporter favoriet in Tokyo op het moment. De reden? Emma verbreekt keer op keer persoonlijke record en pushed zichzelf elk moment om het beter te doen. De vrouwelijk Rocky Balboa, maar dan op de Olympische Spelen. Een underdog waar mensen graag voor juichen.

Lees ook: Is Emma of Hanneke Oosterwegel het mooiste zusje op de Olympische Spelen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

Het regende records voor Emma

Met drie persoonlijke records voor de prachtige sporter was het een goede dag. Ze pakte misschien niet de winst op elk onderdeel en kwam slechts tot plaats nummer elf, maar Emma heeft in ieder geval laten zien dat ze absoluut tot het uiterste durft te gaan voor een plekje op het podium. Daarbij is de zevenkamp nog bij lange na niet gespeeld, en dus is er nog genoeg kans voor Emma om dat podium te halen. Maar zelfs als een podiumplek er niet in zit voor de beeldschone atleet, dan kan ze in ieder geval zeggen dat ze er alles aan gedaan heeft om op de eerste plek te eindigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

De concurrentie van Emma

De concurrentie op de Olympische Spelen is al erg fel, maar ook binnen de familie is er een flinke concurrentiestrijd gaande. De zus van Emma, de net zo prachtige Hanneke, is ook Olympisch sporter. En de zusjes strijden al jaren om wie van hen nu de absolute beste is. Een zussenstrijd die zowel op de atletiekbaan, als daarbuiten plaatsvindt. Ook op Instagram is het lastig om in te schatten wie van de beide zusjes nu beter is. Ze hebben allebei hun mooie kwaliteiten.

Aan de voorbereiding kan het niet liggen

Emma heeft de afgelopen maanden keihard getraind om het beste van zichzelf te kunnen laten zien op de Olympische Spelen. En dat bewijs kan je allemaal terugvinden op haar Instagram pagina. Emma is een topatlete in topvorm. Van sprinten tot de sportschool, binnen sporten en buiten sporten, Emma doet het allemaal. Maanden van intensief trainen worden dan ook goed beloond. Emma kan zich niet alleen meten met de beste sporters van de wereld op het moment, ze is ook nog eens keer op keer haar eigen grenzen aan het verleggen en betere records voor zichzelf aan het vestigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

Emma is in ieder geval de mooiste sporter

Of ze nu goud pakt of niet, Emma heeft in ieder geval al een andere prijs binnen. Namelijk de prijs voor mooiste sporter op de Olympische spelen. Met haar prachtige contouren, lieve lach en ogen om in te verdrinken is Emma absoluut een dame om in de gaten te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?