Is Emma of Hanneke Oosterwegel het mooiste zusje op de Olympische Spelen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De zusjes Oosterwegel veroveren snel de wereld van de atletiek. De bloedmooie rijzende sterren van de sportwereld mogen zich bewijzen op de Olympische Spelen.

De zusjes Oosterwegel, Hanneke en Emma, zijn hard op weg om de top van de Nederlandse atletiek wereld te veroveren. Beide zusjes zijn extreem goed in hun eigen expertise en mogen daarom zich bewijzen op de Olympische Spelen. Er zit dus een hoop atletisch talent bij de familie Oosterwegel. De bloedmooie zusjes zijn de rijzende sterren van de Olympische Spelen. Maar de vraag blijft natuurlijk, wie van deze twee is nu het mooist?

Lees ook: Oranje Leeuwin Kika van Es schittert op Olympische Spelen

Een strijd tussen zussen

Emma en Hanneke mogen zich opmaken voor hun eerste Olympische Spelen, en dat is natuurlijk extreem spannend. Het komt niet vaak voor dat twee familieleden tegelijkertijd op de Spelen mogen presteren. En al helemaal niet beide voor de eerste keer. Dat maakt van Emma en Hanneke een primeur in de sportwereld. Alle ogen zijn op de zusjes gericht. En dat betekent dat er heel vaak de vraag gesteld gaat worden ‘wie is beter?’. Emma maakt zich op voor de zevenkamp en Hanneke zit in de selectie voor de 4×400 meter. Beide zusjes doen dus eigenlijk compleet wat anders. vergelijken is moeilijk. Gelukkig is er nog Instagram, daar vallen de zusjes namelijk moeiteloos met elkaar te vergelijken.

Serieuze Hanneke

Misschien komt het omdat ze de oudste van de twee is, maar Hanneke is bloedserieus als het op haar sport aankomt. Dat zie je wel aan de foto’s die ze plaatst op haar Instagram profiel. Hanneke is een no-nonsense type, dat vol voor de sport gaat. Dat verklaart waarom ze ook mee mag doen aan de Olympische Spelen.

Hanneke in haar zomerse jurk

Maar ook Hanneke weet hoe belangrijk het is om te ontspannen. Daarom zoekt ze af en toe lekker de buitenlucht op. In haar zomerse jurkje werpt ze nog even een verleidelijke blik naar al haar fans, voordat ze een dagje heerlijk gaat genieten van de rust.

De goedlachse Emma

De jongste van de twee zusjes is de goedlachse Emma. Met haar mooie ogen en lieve lach doet ze het hoofd van iedere man op hol slaan. Als Hanneke de serieuze zus is, dan is Emma toch wel de meer spontane van het duo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

Emma’s wilde avonturen

Ook heeft Emma een hele avontuurlijke kant. Bijvoorbeeld toen ze op haar vakantie ging duiken met roggen. Emma is dus niet alleen een heel sportief, amar ook een heel avontuurlijk typje. Iemand die altijd weet te verassen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

Maak je keuze

Naar wie je voorkeur ook uit gaat, beide zussen zijn extreem getalenteerde sporters die hun plek in Tokyo meer dan verdiend hebben. Je zal de komende jaren dus nog veel van de zusjes Oosterwegel gaan horen. Dat is mooi, want dat betekent dat je nog even hebt om je keuze tussen de zusjes te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!