Wielrennen

Mannenzaken.nl > Sport > Wielrennen

We kunnen als Nederlanders allemaal redelijk uit de voeten met onze fiets, maar vaak ben je er na een paar kilometer ook wel klaar mee. Waar we écht in uitblinken is languit op de bank kijken naar wielrennen. We schakelen massaal in zodra de Tour de France op tv is. Terwijl de oudere garde nog steeds spreekt over de heldhaftige prestaties van Joop Zoetemelk en Jan Janssen, groeien de nieuwe generaties op met Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin. Elke campingradio staat in de zomermaanden afgestemd op Radio Tour de France, het hoort gewoon bij ons vakantiegevoel. Die Franse bergtoppen gaan nooit vervelen! Ook in het veldrijden, mountainbiken en tijdens de voorjaarsklassiekers valt er een hoop moois te beleven. Je moet als kijker ook zeker van een beetje modder en regen houden!

Nieuws over wielrennen

Puck Moonen krijgt ruzie met fans vanwege foto tijdens Grand Prix van Abu Dhabi

Puck Moonen weet meestal haar volgers ontzettend blij te maken met haar foto's, maar bereikt nu het tegenovergestelde.

Vijf keer Puck Moonen: om je vingers bij af te likken

Iedereen kent wel wielrenster Puck Moonen. De prachtige sporter heeft een flink aantal mooie foto's op haar Instagram staan. 

Puck Moonen laat volgers schrikken met foto vanuit kofferbak

Puck Moonen deelt opeens een heel erg bijzonder kiekje vanuit haar eigen kofferbak en mensen maken zich een beetje zorgen. 

Puck Moonen tilt haar jurkje omhoog en toont enorme joekel: ‘Harder dan ik dacht’

De aantrekkelijke Puck Moonen heeft best wel wat schrammen over gehouden op bijzondere plekken. Die laat ze nu eventjes zien. 

Video: Deze omgekeerde striptease van Puck Moonen is het beste wat je vandaag gaat zien!

De aantrekkelijke wielrenster Puck Moonen zorgt door middel van haar heerlijke foto's altijd voor wat moois om naar te kijken. 

Video: Puck Moonen voert haar poes stiekem met verboden lekkernij

Puck Moonen beloont haar katje met een heerlijk verboden lekkernij. Maar is dat nou wel zo goed voor het beestje? Niet iedereen is het er mee eens. 

Video: Wielrenster Puck Moonen showt zichzelf zonder fietspakje

Puck Moonen kennen we vooral in haar strakke fietspakje, maar zoals in haar recente post zagen we haar nog niet vaak. Deze video op instagram mag je niet missen...

Foto: Knappe wielrenster Puck Moonen laat haar perfect ronde zitvlak de show stelen

Wielrenster Puck Moonen flaneert flink in het buitenland met haar royale ronde zitvlak. De brunette laat iedereen twee keer achterom kijken als ze langsloopt...