Wielrennen

Mannenzaken.nl > Sport > Wielrennen

We kunnen als Nederlanders allemaal redelijk uit de voeten met onze fiets, maar vaak ben je er na een paar kilometer ook wel klaar mee. Waar we écht in uitblinken is languit op de bank kijken naar wielrennen. We schakelen massaal in zodra de Tour de France op tv is. Terwijl de oudere garde nog steeds spreekt over de heldhaftige prestaties van Joop Zoetemelk en Jan Janssen, groeien de nieuwe generaties op met Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin. Elke campingradio staat in de zomermaanden afgestemd op Radio Tour de France, het hoort gewoon bij ons vakantiegevoel. Die Franse bergtoppen gaan nooit vervelen! Ook in het veldrijden, mountainbiken en tijdens de voorjaarsklassiekers valt er een hoop moois te beleven. Je moet als kijker ook zeker van een beetje modder en regen houden!

Nieuws over wielrennen

Foto: Puck Moonen geniet van kletsnat wielerpakje

Wielrenster puck Moonen heeft ook te maken met de hittegolf in Nederland. Maar toch moet Puck blijven trainen. Hoe pakt ze dat aan?

Foto: Roxane Knetemann onthult pijnlijk geheim in kort broekje

Roxane Knetemann onthult een gênant geheim over haarzelf. Dit doet ze geheel op haar eigen manier, in een kort broekje.

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...

Foto: Puck Moonen toont interessant uitzicht in bad

Puck Moonen had even een ontspannen momentje voor zichzelf nodig en besloot om in bad te gaan liggen. Daar had ze een bijzonder uitzicht. 

Foto: Puck Moonen deelt heerlijke selfie in wielerpakje

Puck Moonen doet graag haar reputatie als mooiste wielrenster eer aan door het plaatsen van leuke foto's van zichzelf in strakke pakjes. 

Foto: Roxane Knetemann is grootste hoogtepunt van Tour de Femmes

Roxane Knetemann kan geen genoeg krijgen van Frankrijk. De presentatrice heeft ontzettend veel zin om verslag te doen van de Tour de France Femmes. Dat bewijst haar nieuwste Instagram post!

Foto: Puck Moonen laat volgers schrikken met levensgevaarlijke selfie

Met de Tour de France deze maand zou je bijna de andere grote wielerlegende, Puck Moonen, vergeten. Met deze foto trekt ze de aandacht.

Foto: Puck Moonen gebruikt haar vingers voor spetterend kunststukje

Puck Moonen heeft een nieuwe hobby gevonden! Ze wordt er nóg smeriger van dan tijdens een rondje door de modder met haar wielrenfiets...