Wielrennen

Mannenzaken.nl > Sport > Wielrennen

We kunnen als Nederlanders allemaal redelijk uit de voeten met onze fiets, maar vaak ben je er na een paar kilometer ook wel klaar mee. Waar we écht in uitblinken is languit op de bank kijken naar wielrennen. We schakelen massaal in zodra de Tour de France op tv is. Terwijl de oudere garde nog steeds spreekt over de heldhaftige prestaties van Joop Zoetemelk en Jan Janssen, groeien de nieuwe generaties op met Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin. Elke campingradio staat in de zomermaanden afgestemd op Radio Tour de France, het hoort gewoon bij ons vakantiegevoel. Die Franse bergtoppen gaan nooit vervelen! Ook in het veldrijden, mountainbiken en tijdens de voorjaarsklassiekers valt er een hoop moois te beleven. Je moet als kijker ook zeker van een beetje modder en regen houden!

Nieuws over wielrennen

Foto: Puck Moonen is verslaafd aan glimmend apparaat in hotelkamer

Via Instagram wordt het vreemde trekje van Puck Moonen nu eindelijk duidelijk. De wielrenster deelde een opvallende video van haar vriend in hun hotelkamer.

Gesloopte Puck Moonen deelt foto met magisch uitzicht

Puck Moonen heeft haar laatste training camp van het jaar overleeft en eindigt haar barre tocht op een plek met een magisch uitzicht. 

De mooiste foto’s en opmerkelijke weetjes over nieuw F1 talent Stephane Kox

Nieuwe zender ViaPlay is achter de schermen druk bezig met het binnenhalen van nieuw talent voor hun Formule 1 uitzendingen in 2022. Geen wonder dat hun oog gevallen is op Stephane Kox. Deze blonde coureur houdt namelijk van racen, en doet het bovendien uitstekend op foto en tv!

Puck Moonen laat nieuwste hype zien op gevaarlijke foto

Puck Moonen blijkt meer een waaghals te zijn dan gedacht. Ze gaat op deze foto helemaal mee in een nieuwe bijzondere hype. 

Puck Moonen spuit fiets onder op ondeugende foto

Puck Moonen is een ondeugende meid. Als ze niet bezig is met trainen, dan neemt ze wel een spannende nieuwe foto waar haar volgers van smullen.

Uitgeputte wielrenster Puck Moonen deelt ‘vieze’ foto

We weten dat knappe wielrenster Puck Moonen een fanatiekeling is, maar het bloed, zweet en tranen liet ze tot nu toe buiten beschouwing op Instagram...

Puck Moonen deelt intieme foto met emotionele tekst

Puck Moonen deelt via Instagram een aangrijpend verhaal met intieme foto. De wielrenster vond het namelijk belangrijk om haar verhaal te delen...

Beeldschone wielrenster Puck Moonen is een echte kattenfluisteraar op Instagram

Puck Moonen kennen de meeste mensen als de mooiste wielrenster, maar wist je dat ze ook heel goed om kan gaan met katten?