Wielrennen

Mannenzaken.nl > Sport > Wielrennen

We kunnen als Nederlanders allemaal redelijk uit de voeten met onze fiets, maar vaak ben je er na een paar kilometer ook wel klaar mee. Waar we écht in uitblinken is languit op de bank kijken naar wielrennen. We schakelen massaal in zodra de Tour de France op tv is. Terwijl de oudere garde nog steeds spreekt over de heldhaftige prestaties van Joop Zoetemelk en Jan Janssen, groeien de nieuwe generaties op met Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin. Elke campingradio staat in de zomermaanden afgestemd op Radio Tour de France, het hoort gewoon bij ons vakantiegevoel. Die Franse bergtoppen gaan nooit vervelen! Ook in het veldrijden, mountainbiken en tijdens de voorjaarsklassiekers valt er een hoop moois te beleven. Je moet als kijker ook zeker van een beetje modder en regen houden!

Nieuws over wielrennen

Video: Hobbelende Puck Moonen laat zich van achteren filmen tijdens lekker ritje

Puck Moonen is weer kei hard aan het trainen voor het nieuwe wielrenseizoen. Haar volgers laat ze genieten met een heerlijk achteraanzicht. 

Foto: Puck Moonen hangt in zwembad in extreem kort broekje

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft besloten dat een momentje rust ook wel goed is. Dat doet ze in een extreem kort broekje. 

Foto: Ingezeepte Puck Moonen deelt spannende foto in bad

Puck Moonen is een van de prachtigste wielrensters van ons kikkerlandje. Sensueel geniet ze van een heerlijk verdiende bad.

Foto: Roxane Knetemann beloont volgers met schitterende foto

Voormalig wielrenster Roxane Knetemann laat de monden van haar volgers openvallen met deze prachtige foto!

Foto: Puck Moonen geniet intens in strakste pakje ooit

Puck Moonen kennen we allemaal als de knapste wielrenster van Nederland. Dat bewijst ze nog maar eens met deze prachtig lekkere foto van zichzelf!

Video: Puck Moonen doet broek naar beneden in het bos

Wat doet Puck Moonen nou? De wielrenster rijdt een afgelegen bosje in voor een beetje privacy...

Video: Puck Moonen geniet intens van trillend apparaat

Dankzij dit apparaatje heeft Puck eventjes helemaal geen last meer van pijntjes!

Foto: DJ Nicky Romero maakt Puck Moonen belachelijk tijdens hobbelig ritje

Nicky Romero deelde via Instagram een opvallend kiekje. De DJ maakt Puck Moonen belachelijk tijdens een ontzettend wild ritje..