Wielrennen

Mannenzaken.nl > Sport > Wielrennen

We kunnen als Nederlanders allemaal redelijk uit de voeten met onze fiets, maar vaak ben je er na een paar kilometer ook wel klaar mee. Waar we écht in uitblinken is languit op de bank kijken naar wielrennen. We schakelen massaal in zodra de Tour de France op tv is. Terwijl de oudere garde nog steeds spreekt over de heldhaftige prestaties van Joop Zoetemelk en Jan Janssen, groeien de nieuwe generaties op met Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin. Elke campingradio staat in de zomermaanden afgestemd op Radio Tour de France, het hoort gewoon bij ons vakantiegevoel. Die Franse bergtoppen gaan nooit vervelen! Ook in het veldrijden, mountainbiken en tijdens de voorjaarsklassiekers valt er een hoop moois te beleven. Je moet als kijker ook zeker van een beetje modder en regen houden!

Nieuws over wielrennen

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een leuke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat zichzelf helemaal zien. Ook komt iemand anders hierbij goed in beeld!

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen haar onderkant gaat zomaar helemaal uit elkaar! Je snapt dat haar volgers verbaasd werden toen er op die plek een verrassing tevoorschijn kwam!

Video: Puck Moonen berijdt enorm gevaarte en geniet er intens van

Puck Moonen is enorm aan het genieten terwijl ze aan het auto rijden is. Niemand had dit van Puck verwacht!

Wielrenster Puck Moonen heeft enorme klodders op haar gezicht (foto)

Puck Moonen geniet volop van een paar dikke vette klodders op haar wangen, ze is er zelfs zo blij mee dat ze het gelijk op Instagram deelt..

Mathieu van der Poel laat zich flink verwennen door blonde vriendin Roxanne Bertels (foto’s!)

Mathieu van der Poel heeft weer een overwinning op zijn naam staan en wordt dan ook rijkelijk beloond door zijn knappe vriendin Roxanne Bertels. 

Wielrenster Puck Moonen dolgelukkig dat ze geen bekers lichaamsvocht meer over haar heen krijgt

Wielrenner Mathieu van der Poel kreeg tijdens een van zijn races flink wat lichaamsvocht over zich heen. Puck Moonen is dolgelukkig dat zij dat niet heeft meegemaakt, maar zit wel vol onder iets anders.

Foto: Puck Moonen deelt vies plaatje van haar grote troeven

Puck Moonen laat haar geweldige troeven weer een keer zien op een beetje een vieze foto. Maar dat houdt haar zeker niet tegen. 

Video: Puck Moonen duwt harig vriendje dicht tegen haar aan en aait hem teder

Wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen wanneer ze harig vriendje dicht tegen zich aandrukt. Dit moet je gezien hebben!