VI-mannen tuimelen weer over turnsters Lieke en Sanne Wevers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat Lieke en Sanne Wevers schitterden op het EK Turnen, heeft Johan Derksen nog steeds niets met de turnfamilie. Wél staat hij achter het idee om ‘stoute’ turnpakjes te veranderen…

Altijd als Lieke en Sanne Wevers ter sprake komen bij Veronica Inside heeft Johan Derksen geen goed woord over voor de zusjes en hun coachende vader. Hij vindt het ongezond hoe bezeten het gezin is van de turnsport – zeker nu er overal tuchtzaken lopen tegen een aantal turncoaches. Ook die haren strak achterover in een staartje vindt hij helemaal niks. Toch moest hij nu even goed weer spelen: Sanne Wevers heeft namelijk zilver gewonnen op het EK turnen. Een klein complimentje kon er wel vanaf: “Onder moeilijke omstandigheden heeft dat meisje toch top gepresteerd.”

Lees ook: Mannen van VI gaan stuk om onherkenbare topspits

‘Stoute’ foto’s van turnpakjes

Ook wilde Derksen even iets kwijt over het feit dat de Duitse turnbond afscheid wil nemen van de vaak weinig verhullende turnpakjes die de vrouwelijke atleten moeten dragen. Hij staat volledig achter dat besluit: “Die fotografen zitten gewoon te wachten op een spagaatje, zodat ze dan een stout fotootje kunnen maken.” Lieke en Sanne Wevers hebben eerder aangegeven zelf niet zo’n probleem te hebben met de traditionele outfits. Het lijkt er dus op dat we de Nederlandse turnsters ‘gewoon’ in de oude pakjes aan het werk gaan zien tijdens de Olympische Spelen.

Veronica Inside tijdens Olympische Spelen

Dat de mannen van VI tijdens het aankomend Europees Kampioenschap voetbal op tv blijven met hun programma was al duidelijk. Inmiddels is ook bekend geworden dat ze de hele sportzomer niet van je beeldbuis te slaan zijn! Er komt een dagelijks programma met Wilfred, Johan en René rondom de Tour de France én de Olympische Spelen. De mannen moeten zich inmiddels dus ook een beetje verdiepen in andere sporten, waaronder het turnen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kollen vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!