VI-mannen tuimelen weer over turnsters Lieke en Sanne Wevers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ondanks dat Lieke en Sanne Wevers schitterden op het EK Turnen, heeft Johan Derksen nog steeds niets met de turnfamilie. Wél staat hij achter het idee om ‘stoute’ turnpakjes te veranderen…

Altijd als Lieke en Sanne Wevers ter sprake komen bij Veronica Inside heeft Johan Derksen geen goed woord over voor de zusjes en hun coachende vader. Hij vindt het ongezond hoe bezeten het gezin is van de turnsport – zeker nu er overal tuchtzaken lopen tegen een aantal turncoaches. Ook die haren strak achterover in een staartje vindt hij helemaal niks. Toch moest hij nu even goed weer spelen: Sanne Wevers heeft namelijk zilver gewonnen op het EK turnen. Een klein complimentje kon er wel vanaf: “Onder moeilijke omstandigheden heeft dat meisje toch top gepresteerd.”

Lees ook: Mannen van VI gaan stuk om onherkenbare topspits

‘Stoute’ foto’s van turnpakjes

Ook wilde Derksen even iets kwijt over het feit dat de Duitse turnbond afscheid wil nemen van de vaak weinig verhullende turnpakjes die de vrouwelijke atleten moeten dragen. Hij staat volledig achter dat besluit: “Die fotografen zitten gewoon te wachten op een spagaatje, zodat ze dan een stout fotootje kunnen maken.” Lieke en Sanne Wevers hebben eerder aangegeven zelf niet zo’n probleem te hebben met de traditionele outfits. Het lijkt er dus op dat we de Nederlandse turnsters ‘gewoon’ in de oude pakjes aan het werk gaan zien tijdens de Olympische Spelen.

Veronica Inside tijdens Olympische Spelen

Dat de mannen van VI tijdens het aankomend Europees Kampioenschap voetbal op tv blijven met hun programma was al duidelijk. Inmiddels is ook bekend geworden dat ze de hele sportzomer niet van je beeldbuis te slaan zijn! Er komt een dagelijks programma met Wilfred, Johan en René rondom de Tour de France én de Olympische Spelen. De mannen moeten zich inmiddels dus ook een beetje verdiepen in andere sporten, waaronder het turnen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.