Tweede Divisie had ‘last’ van vrouwelijke streaker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Streaker Tweede divisie

Bij de semi-profs gebeurt vaak meer dan in een gemiddeld weekendje Eredivisie!

PSV won met matig spel, Ajax pakte de zoveelste slaapverwekkend simpele punten, en bij Feyenoord werden de stadionlichten vervroegd uitgedaan om duizenden toeschouwers een matige pot te besparen. Waarom blijft iedereen week in, week uit toch zo nieuwsgierig naar de vaak zo voorspelbare Eredivisie? Men zou massaal af moeten stemmen op de Tweede Divisie: daar gebeurt nog eens wat!

Tijdens de wedstrijd Rijnsburgse Boys – AFC moest de wedstrijd stilgelegd worden omdat een fanatieke vrouwelijk fan poedelnaakt met een spandoek over het veld rende. De spelers en toeschouwers genoten van het showtje, lieten de dame haar gang gaan, en gingen vervolgens met een glimlach weer verder met de wedstrijd. Naderhand werd er niet alleen in de kantine, maar ook in de Nederlandse pers uitgebreid nagepraat over de naakte dame…

Een speler van Rijnsburgse Boys gaf later toe dat hij zich moest inhouden om de streaker niet ’n tik op de billen te geven – hij was bang dat ‘het vrouwtje thuis’ de samenvatting zou kijken!

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten