Ron Vlaar (35) stopt: de hardste tackles van Ron Beton

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland is een actieve cultvoetballer armer. Ron Vlaar heeft besloten per direct te stoppen met voetballen. Daarom: even genieten van de hardste en beste tackles van Ron Beton!

Ron Vlaar kwakkelde het hele seizoen al met blessures, dus hakte hij de knoop door: hij stopt op 35-jarige leeftijd met voetballen. Deze hondstrouwe verdediger speelde in zijn lange carrière voor slechts drie teams. Zoiets komt tegenwoordig niet vaak meer voor! Geen wonder dat niet alleen fans van AZ, Feyenoord en Aston Villa ‘Ron Beton’ altijd zeer konden waarderen. Het minste wat we kunnen doen: een welverdiend eerbetoon aan deze kiezelharde mandekker!

Lees ook: 10 jaar geleden: het meest bizarre Eredivisie-moment ooit

Ron Vlaar op WK 2014

Ook in het Nederlands elftal maakte Ron uiteindelijk indruk, met als kroon op zijn werk het WK van 2014 waar hij onder andere Messi, Diego Costa en Higuaín 90 minuten lang in z’n broekzak had. Misschien wel de beste tackle uit zijn carrière maakte hij uitgerekend op het Argentijnse wonderkind:

Hard en eerlijk

Z’n bijnamen ‘Ron Beton’ en ‘Ron the Rock’ doen vermoeden dat Vlaar een ‘domme’ kracht was op het veld. Met zijn harde tackles, roekeloze luchtduels en verwoestende schoten deed hij die koosnaampjes eer aan, maar hij kwam soms ook mee op met verrassend soepele dribbels. Check hieronder de hoogtepunten van zijn carrière!

 

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.