Oranje volleybalvrouwen naar halve finale WK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranje volleybalvrouwen WK

Boomlange superheldinnen in superstrakke broekjes hard op weg naar goud!

Als grote liefhebbers van vrouwensport zijn we de afgelopen jaren vooral ‘verwend’ door de prestaties van onze hockey-, voetbal-, en in iets mindere mate handbalploeg. Één groep zijn we echter (onterecht) een beetje vergeten: onze volleybalvrouwen! Deze boomlange Mokkels met power zijn op dit moment (bijna) niet te stoppen op het WK in Japan. Ze hebben zich, vooral dankzij een ijzersterke wedstrijd van Celeste Plak en sterspeler Lonneke Sloetjes, naar de halve finales gesmasht door met 3-2 van de VS te winnen. We hopen natuurlijk allemaal dat deze superheldinnen in superstrakke broekjes goud pakken!

Morgen spelen ze hun laatste ‘final 6’-groepswedstrijd tegen China – deze gaat slechts om groepswinst. De halve finale, tegen Italië of Servië, wordt op vrijdag gespeeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...