Sport Oranje uitgeschakeld! Toch even genieten van briljante move Calvin...

Oranje uitgeschakeld! Toch even genieten van briljante move Calvin Stengs

-

Oranje uitgeschakeld! Toch even genieten van briljante move Calvin Stengs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

We liggen eruit! De Nations League gaat verder zonder Oranje. Da’s jammer, maar met spelers als Calvin Stengs zit het Nederlands elftal de komende jaren gebakken! Beeld: Youtube/OnsOranje

Frank de Boer heeft de ‘winning mood’ eindelijk te pakken als bondscoach. Nét iets te laat, dat wel! Ondanks overwinningen op Bosnië en Polen heeft het Nederlands elftal zich niet gekwalificeerd voor de eindronde van de Nations League. Zijn er dan helemaal geen lichtpuntjes? Tuurlijk wel! We doen ‘gewoon’ mee aan het EK volgend jaar. Ook hoogstandjes van jonkies als Calvin Stengs geven ons genoeg reden om positief te zijn over de toekomst van Oranje!

Calvin Stengs is ‘Ziyech’ tegen Polen

In de afronding mag het nog iets beter. Qua aangevers zitten we wél gebakken de komende jaren bij Oranje. Het is jammer dat Ziyech voor Marokko koos, maar we hebben spelers als Frenkie de Jong die balletjes perfect klaar kunnen leggen. Ook ‘nieuwe’ krachten als Calvin Stengs hebben die kwaliteit. Tegen Polen zette deze AZ-speler de spits twee keer oog in oog met de keeper. Dat die kansen dan niet afgemaakt worden… niet Calvins schuld!

Lees ook: Deze actie van Memphis Depay gaat de wereld over!

Die passjes alleen bieden voldoende materiaal om nog eventjes van na te genieten. Op naar het EK!

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten