Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong geven niks om negatieve reacties

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Mikky Kiemeney is al sinds haar vijftiende samen met voetballer Frenkie de Jong. Inmiddels wordt het populaire koppel op de voet gevolgd door hun enorme groep volgers: gezamenlijk zijn het er meer dan 10 miljoen. Met zo veel volgers worden Mikky en Frenkie dagelijks met een enorme hoop zéér ongepaste reacties geconfronteerd…

Negatieve reacties op social media

Op Instagram heeft Mikky Kiemeney ruim 1,4 miljoen volgers. Op haar kanaal deelt de blonde ‘vriendin van’ haar mooiste, spannendste of meest lucratieve foto’s. De blondine gebruikt haar bereik namelijk ook voor het promoten van haar eigen kledingmerk. Frenkie de Jong spant de kroon met 8,7 miljoen volgers. De twee ontvangen vanuit de hele wereld reacties, ook een boel negatieve. Daar trekt het stel zich niet zo veel van aan. “We kijken er niet naar en die mensen staan natuurlijk ook niet letterlijk bij ons voor de deur. Het is simpel: ik hou van Mik, ben superverliefd op haar”, aldus de 23-jarige De Jong.

Lees ook Mikky Kiemeney geniet van overwinning Oranje

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Toekomstplannen

Vanwege Frenkies voetbalcarrière bij FC Barcelona woont het stel nu in de Spaanse kuststad. Inmiddels voelen ze zich daar thuis, al missen ze de alledaagse dingen van Nederland en hun familie wel, zegt Mikky. De Jong en Kiemeney zijn letterlijk samen opgegroeid – waar Frenkie gaat zal Mikky dan ook volgen. “Ons leven kan over een halfjaar al zo anders zijn dat een vijfjaarvisie onhaalbaar is,” laat Mikky weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.