Mikky Kiemeney geniet van overwinning Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar liet Mikky Kiemeney via Instagram blijken hoe trots ze is op haar voetballende vriend Frenkie de Jong. Vooral zijn interview maakte indruk op de blondine…

Na een moeizame eerste helft won het Nederlands Elftal uiteindelijk met 7-0. Frenkie de Jong stond natuurlijk in de basis en speelde opnieuw een erg goeie wedstrijd. Na de wedstrijd deelde zijn vriendin Mikky Kiemeney via een Instagram Story hoe blij en trots ze is. Pass-percentages, gemaakte meters en balbezit boeien haar niet zo veel, maar hoe haar vriend tijdens interviews voor de dag komt – dáár blijft Mikky voor kijken!

Lees ook: ZIEN: Nederlands elftal maakt wéér statement in nieuwe videoclip Snelle

Tussenstand WK-kwalificatie

Met deze overwinning stijgen we naar de tweede plek in de WK-kwalificatiepoule. Het ging de eerste helft nog een beetje stroef, maar toen Nederland de ban eenmaal gebroken had rekende het snel af met Gibraltar. Na de 1-0 van Steven Berghuis ging het vooral in de tweede helft erg snel: binnen de kortste keren stond het 5-0 en was de hoop van Gibraltar al lang vervlogen. Oranje maakte er vervolgens via Memphis Depay en Donny van de Beek nog 7-0 van. We hadden de doelpunten hard nodig na het verlies tegen Turkije en de zuinige overwinning tegen Letland. Gaan we het WK dan toch halen? Oranje kan alle support, zeker ook die van Mikky Kiemeney, goed gebruiken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.