Matchfixing? Feyenoord verliest dankzij drie bizarre penalty’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Feyenoord had flinke pech in de Europa League tegen Wolfsberger. De scheids, een invaller nota bene, gaf zomaar drie penalty’s weg! 

De VAR is niet populair, maar wat had Feyenoord ‘m nodig in de Europa League tegen Wolfsberger! Je wil er niet aan denken, maar Scheidsrechter Jovanovic leek de wedstrijd wel héél opzichting richting een bepaalde uitslag te sturen…

Lees ook: WAT zegt Erik ten Hag in dit interview?!

Feyenoord verliest met 1-4 van Wolfsberger

Met een onvervalste penalty-hattrick duwde de scheidsrechter het al zwak spelende Feyenoord nóg dichter bij de afgrond. Na twee wedstrijden staan de Rotterdammers op één punt. Zo wordt Europees overwinteren een moeilijke opgave. Al na drie minuten legde scheidsrechter Jovanovic de bal voor het eerst op de stip. Een scheenbeen van Botteghin en een zuchtje wint toucheerde de hak van een Wolfsberger-aanvaller. Niet veel later ging diezelfde aanvaller naar de grond met een onvervalste schwalbe: weer een pingel. In de tweede helft mocht Wolfsberger nóg een keer ‘gratis’ van elf meter aanleggen.

Speel jij even voor VAR? Had je deze drie penalty’s gegeven?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.