WAT zegt Erik ten Hag in dit interview?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax-trainer Erik ten Hag staat bekend om zijn ietwat ongemakkelijke interviews. Ook na de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo kwam hij met een opvallende uitspraak…

Erik ten Hag is in interviews soms onbedoeld hilarisch. Vlak na de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo maakte de Ajax-trainer een opmerking waar ze bij Veronica Inside ongetwijfeld nog lang over na zullen praten…

Lees ook: Eenzame Helene Hendriks ziet Ajax stuntelen

Erik ten Hag: wij zijn geen #&%@, maar mannen

Erik ten Hag wist goed te vertellen waarom zijn Ajax niet had kunnen winnen van Atalanta Bergamo. De ploeg had slimmer moeten zijn. Die 0-2 voorsprong hadden ze niet uit handen mogen geven. Ze moesten vooral naar zichzelf kijken, aldus de ietwat boze Ten Hag.

Dat Antony, een van zijn sterspelers, in de blessuretijd nog een onbeschoft harde overtreding kreeg te verwerken maakt hem juist niet boos, maar komisch loslippig: “Ik heb wel meer zware overtredingen gezien. Dat is het hoogste niveau. We zijn geen #&%@, maar mannen. Dan moet je strijden en uiteindelijk bepaalt de scheidsrechter de grens. De grens was te ver opgerekt, dan moet je daar als omgaan als ploeg.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?