Hockey

Mannenzaken.nl > Sport > Hockey

Hockey is na voetbal de onbetwiste nummer twee als het gaat om sport. De groep mensen die in hun jeugd nooit op een voetbal- of hockeyveld gestaan heeft is in ons land zwaar in de minderheid. Met zo’n sterke voedingsbodem is het niet gek dat we in deze sport excelleren, ook op internationaal vlak. Onze hockeycompetitie is uitstekend, maar de meeste aandacht gaat terecht uit naar de hockeyvrouwen en hockeymannen van Oranje. Niet alleen onze sportieve dominantie in de sport is wereldberoemd, maar we staan er ook om bekend dat we lichting na lichting beeldschone hockeydames produceren. Naomi van As, Eva de Goede, Fatima Moreira de Melo en Ellen Hoog hingen jarenlang in postervorm in elke slaapkamer. Je snapt dat we het hier niet alleen over meisjesslaapkamers hebben!

Nieuws over hockey

Foto: Ex-hockeyster Naomi van As deelt zeldzaam vakantiekiekje in

Ooit bracht ze menig man aan het watertanden tijdens haar escapades op het hockeyveld. Die tijd heeft Naomi van As achter haar gelaten - dachten we. Totdat zij op Instagram deze zeldzaam pikante foto plaatste!

Foto: Ellen Hoog laat haar achterste fotograferen in zwembad

Ellen Hoog, de Nederlandse hockeyster maakt volgers helemaal wild met pikant kiekje in zwembad!

Foto: Hevig zwetende Fatima Moreira de Melo deelt klappen uit

Fatima Moreira de Melo is een echt multitalent als het op sporten aankomt. Van meppen met een hockeystick tot helemaal los gaan met een padelracket, Fatima kan het allemaal!

Foto: Dit is Noor Omrani, de mooiste spelersvrouw van Nederland

Als je Noor Omrani nog niet kent, wordt het hoog tijd dat je kennis gaat maken met deze spelersvrouw, die een relatie heeft met een verdediger van Feyenoord. Ze staat zelfs in de FHM!

Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

Fatima Moreira de Melo geeft via Instagram een gewaagde modeshow. Waarvoor poseert de blondine nu weer?

Foto: Stiekeme genieter Hélène Hendriks komt tot grote climax

Wist je dat Hélène Hendriks behalve voetbal- en hockeyliefhebster ook héél enthousiast kan worden van Wielrennen?

Foto: Wat is er met het gezicht van Fatima Moreira de Melo gebeurd?

Wat is er in hemelsnaam met het gezicht van voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo gebeurd? Fatima deelt een erg intieme foto met haar volgers. 

Hélène Hendriks legt zere plek bloot: ‘angst en zwijgcultuur’

Hoewel Hélène Hendriks tegenwoordig een aantal eigen programma's heeft, schuift ze toch soms nog aan als tafeldame. In die rol is de blonde presentatrice ook ijzersterk. Dat bewees ze bij HLF8, waar ze de vinger op de zere plek durfde te leggen bij één van de gasten...