Hockey

Mannenzaken.nl > Sport > Hockey

Hockey is na voetbal de onbetwiste nummer twee als het gaat om sport. De groep mensen die in hun jeugd nooit op een voetbal- of hockeyveld gestaan heeft is in ons land zwaar in de minderheid. Met zo’n sterke voedingsbodem is het niet gek dat we in deze sport excelleren, ook op internationaal vlak. Onze hockeycompetitie is uitstekend, maar de meeste aandacht gaat terecht uit naar de hockeyvrouwen en hockeymannen van Oranje. Niet alleen onze sportieve dominantie in de sport is wereldberoemd, maar we staan er ook om bekend dat we lichting na lichting beeldschone hockeydames produceren. Naomi van As, Eva de Goede, Fatima Moreira de Melo en Ellen Hoog hingen jarenlang in postervorm in elke slaapkamer. Je snapt dat we het hier niet alleen over meisjesslaapkamers hebben!

Nieuws over hockey

Foto: Wat is er met het gezicht van Fatima Moreira de Melo gebeurd?

Wat is er in hemelsnaam met het gezicht van voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo gebeurd? Fatima deelt een erg intieme foto met haar volgers. 

Hélène Hendriks legt zere plek bloot: ‘angst en zwijgcultuur’

Hoewel Hélène Hendriks tegenwoordig een aantal eigen programma's heeft, schuift ze toch soms nog aan als tafeldame. In die rol is de blonde presentatrice ook ijzersterk. Dat bewees ze bij HLF8, waar ze de vinger op de zere plek durfde te leggen bij één van de gasten...

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Voetbalster Lieke Martens scoort op zomerse Instagram foto

Voetbalster Lieke Martens heeft ook de zomer in haar bol en deelt daarom leuke foto's van haar en haar prachtige vriendinnen op Instagram. 

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch atlete Susan Krumins

Atlete Susan Krumins pakt helaas niet een medaille op de Olympische Spelen. Maar een schrale troost: op Instagram is ze nog steeds een absolute favoriet!

Hockeyster Caia van Maasakker imponeert op Olympische Spelen

Hockeyster Caia van Maasakker wist eigenhandig het Nederlands hockeyteam Olympisch goud te bezorgen. Haar geheim? Ze is gewoon erg goed met ballen. 

De Olympische comeback van zwemster Kira Toussainst na Doping affaire

Een van de meest besproken sporters van de Olympische Spelen dit jaar is de bloedmooie zwemster Kira Toussaint. Zij maakt haar comeback na doping beschuldigingen.

Zangeres Elize lanceert videoclip met Oranje Leeuwinnen

Zangeres Elize heeft een clip online gezet van haar nummer Shoot Me Down met in de hoofdrol de Oranje Leeuwinnen. Zoveel powervrouwen in 1 clip zag je nog nooit!