Vrouwen Nederlandse Vrouwen Hélène Hendriks of Anouk Hoogendijk: wie is jouw favoriet...

Hélène Hendriks of Anouk Hoogendijk: wie is jouw favoriet in dit een-tweetje?

-

Hélène Hendriks of Anouk Hoogendijk: wie is jouw favoriet in dit een-tweetje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Toen het vrouwenvoetbal nog liep waren Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk onafscheidelijk als presentatieduo bij Veronica. Hélène praatte de boel aan elkaar, en Anouk verzorgde de analyse. Normaal zouden we niet echt warmlopen voor een oefeninterland van de Oranje Leeuwinnen, maar het voor, tussen en napraten van deze twee blondines maakte het hoe dan ook interessant.

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren aardig op weg om ons favoriete voetbal-presentatieduo te worden. Niets ten nadele van de mannen bij Veronica Inside, maar soms kijkt het gewoon iets lekkerder weg als er sprake is van échte chemie. Bovendien doen Anouk en Hélène het nou eenmaal beter op beeld! Maar als we Hélène en Anouk tegenover die knorrige kerels zetten, winnen de dames sowieso. Daarom maken we er een vrouwenvoetbalstrijd van. Wie is jouw favoriete blondine in dit een-tweetje: Hélène of Anouk?

Hélène Hendriks of Anouk Hoogendijk?

  • Hélène Hendriks (72%)
  • Anouk Hoogendijk (28%)

Totaal aantal stemmers: 2.360

Laden ... Laden ...

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks: droomduo

Het coronavirus maakte een voorlopig einde aan de samenwerking tussen de twee, maar vriendinnen blijven ze sowieso. Hélène ging onlangs zelfs op vervroegde kraamvisite bij de inmiddels zwangere Anouk. Die zou ze trouwens best eens Johan kunnen gaan noemen…

Succesvol een-tweetje

Het voetbal, dus ook het vrouwenvoetbal, begint inmiddels langzaam weer op gang te komen. Zodra we de Oranje Leeuwinnen weer op tv kunnen bewonderen, hopen we dat vrouwenvoetbalzender Veronica het duo Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk niet vergeet. Dit gezellige een-tweetje heeft namelijk potentie, zowel in als buiten ‘het veld’!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening