Hélène Hendriks of Anouk Hoogendijk: wie is jouw favoriet in dit een-tweetje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Toen het vrouwenvoetbal nog liep waren Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk onafscheidelijk als presentatieduo bij Veronica. Hélène praatte de boel aan elkaar, en anouk verzorgde de analyse. Normaal zouden we niet echt warmlopen voor een oefeninterland van de Oranje Leeuwinnen, maar het voor, tussen en napraten van deze twee blondines maakte het hoe dan ook interessant.

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren aardig op weg om ons favoriete voetbal-presentatieduo te worden. Niets ten nadele van de mannen bij Veronica Inside, maar soms kijkt het gewoon iets lekkerder weg als er sprake is van échte chemie. Bovendien doen Anouk en Hélène het nou eenmaal beter op beeld! Maar als we Hélène en Anouk tegenover die knorrige kerels zetten, winnen de dames sowieso. Daarom maken we er een vrouwenvoetbalstrijd van. Wie is jouw favoriete blondine in dit een-tweetje: Hélène of Anouk?

[poll id=”30″]

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks: droomduo

Het coronavirus maakte een voorlopig einde aan de samenwerking tussen de twee, maar vriendinnen blijven ze sowieso. Hélène ging onlangs zelfs op vervroegde kraamvisite bij de inmiddels zwangere Anouk. Die zou ze trouwens best eens Johan kunnen gaan noemen…

Succesvol een-tweetje

Het voetbal, dus ook het vrouwenvoetbal, begint inmiddels langzaam weer op gang te komen. Zodra we de Oranje Leeuwinnen weer op tv kunnen bewonderen, hopen we dat vrouwenvoetbalzender Veronica het duo Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk niet vergeet. Dit gezellige een-tweetje heeft namelijk potentie, zowel in als buiten ‘het veld’!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.