Is ‘hakkende darter’ Dirk van Duijvenbode nu beter dan MVG?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl Michael van Gerwen kwakkelt met zijn vorm staat er een ‘nieuw’ gezicht klaar om zijn plek over te nemen: Dirk van Duijvenbode. Die kennen we nog van zijn legendarische opkomstfilmpje!

Darter Dirk van Duijvenbode heeft zich op de World Grand Prix tot de halve finales gewerkt. Tegen ieders verwachting in. De hardstyle-liefhebber uit Katwijk had nog een appeltje te schillen met analytici, zei hij na afloop. Omdat Michael van Gerwen wéér vroeg uitgeschakeld werd, vestigt de Nederlandse dartsliefhebber zijn hoop op Dirk, alias Titan.

Lees ook: Michael van Gerwen test negatief op Corona

Hakken op het podium met Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode ging een paar jaar geleden ‘viral’ dankzij z’n opmerkelijk opkomst. Hij pompt zichzelf vlak voor de wedstrijd graag op met hardstylemuziek en een karakteristiek stukje ouderwets hakken. Inmiddels is Dirk méér dan een meme. Hij versloeg Anderson en Van den Bergh, en is dus op de World Grand Prix nú al beter dan Michael van Gerwen. Als hij net zo veel energie in z’n spel blijft leggen als tijdens z’n legendarische opkomsten, gaat het sowieso goedkomen met Dirk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!