Dit is Denzel Dumfries nu waard volgens René van der Gijp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bij De Oranjezomer, net als in de rest van Nederland, zijn ze enorm enthousiast over voetballer Denzel Dumfries. René van der Gijp ontpopte zich tot grootste fan…

Wilfred Genee benoemt Denzel Dumfries wéér tot man of the match. En niet zonder goede reden. Het Nederlands elftal heeft 90 minuten lang gedomineerd en dat was niet gelukt zonder de onvermoeibare Dumfries. De waarde van de PSV-speler begint met de wedstrijd te stijgen. René van der Gijp denkt dat hij op dit moment een komisch hoge transfersom op zou kunnen leveren!

Lees ook: Video: de verborgen talenten van EK-spelers Oranje

Manchester City wil Dumfries?

Als je René van der Gijp mag geloven, dan is Manchester City inmiddels bereid om Dumfries over te kopen voor een flink geldbedrag. Hoeveel dan precies? Nou, zo’n 120 miljoen euro. Dat is niet niks, aangezien de speler eerder geschat werd op zo’n 35 tot 40 miljoen. Sterker nog, René heeft extra ‘inside info’: Manchester schijnt bereid te zijn De Bruyne, Walker en Sterling. Bij elkaar opgeteld komt dat neer op een totale transferwaarde van 350 miljoen. Hoeveel zou Van der Grijp er al op hebben?

Een gouden aanbod

Een marktwaarde van 350 miljoen is niet verkeerd na twee succesvolle EK wedstrijden. Je kan wel stellen dat Dumfries nu al de man van het toernooi is. Want of Nederland nu wel of niet de winst pakt, voor Denzel Dumfries kan het niet meer mis gaan. Of hij volgend jaar ook daadwerkelijk naar Manchester City gaat moet nog maar blijken, maar voor nu staan alle seinen op groen. Tenzij er natuurlijk nóg een beter bod gedaan wordt…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?