Video: de verborgen talenten van EK-spelers Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Voetballen kunnen ze, maar de spelers van Oranje krijgen tijdens het EK voldoende ruimte om ook hun andere talenten te laten zien…

Dat de selectie van Oranje zich optimaal kan voorbereiden op groepswedstrijden tijdens het EK is nog zwak uitgedrukt. Omdat de eerste drie wedstrijden in Amsterdam gespeeld worden, mogen de spelers zich in het veilige en vertrouwde Zeist klaarmaken voor de strijd. Ze trainen hard, maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor andere activiteiten. OnsOranje zit er met Youtubeserie ‘Follow the Wave’ dicht bovenop, en neemt ons elke dag mee in het spelershotel. Eerder zagen we Nathan Aké en Stefan de Vrij al schitteren achter de piano, maar nu worden ook de verborgen talenten van andere spelers onthuld…

Lees ook: Foto Hélène Hendriks zet Johan Derksen aan tot ‘heel ordinaire’ daad

Matchwinner Dumfries verliest van Malen

Waar bondscoach Frank de Boer voor moet waken tijdens zo’n wekenlange opsluiting in een afgelegen hotel? Verveling! Daarom heeft de staf ervoor gezorgd dat de spelers actief en happy blijven tussen de trainingen door. Omdat elke speler z’n eigen soort vermaak nodig heeft, is er een hoop te doen. Zo zien we in de nieuwste ‘Follow the Wave’-video dat er een felgekleurde airhockeytafel in de recreatieruimte van het hotel staat. Lang niet alle spelers hebben ‘m al ontdekt, maar je kunt zien dat Donyell Malen er al flink wat uurtjes in heeft zitten. Matchwinner Dumfries gaat er keihard met 6-0 af tegen zijn clubgenoot.

Airhockey, mountainbiken, darten en puzzelen

Terwijl Wijnaldum zijn wheelies op de mountainbike oefent, zit ‘ouwe vent’ Davy Klassen met een bak koffie aan de kruiswoordpuzzel. Nathan Aké moet het vooral van de kantinesport hebben: hij is niet weg te slaan bij de pingpongtafel en speelt tussendoor ook een potje darts tegen Veltman.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?