Darts

Wie had ooit gedacht dat pijltjes gooien uit kon groeien tot een razend populaire volkssport? Darts is al lang niet meer iets wat je enkel met een paar pilsjes achter de kiezen in de kroeg doet. Pioniers als Raymond van Barneveld lieten het hele land kennismaken met de spannende kant van de sport, die bol staat van verschrikkelijk spannende ontknopingen. Stiekem is het de ultieme kijksport! Dankzij Barney kochten we massaal een dartbord. Zelfs kinderen begonnen in de jaren ‘90 serieus met darten, waardoor we nu giganten als Michael van Gerwen hebben. Hoewel darts na vele succesvolle jaren bij RTL nu helaas achter een betaalzender verdwenen is, mag je ervan uitgaan dat darten één van de populairste sporten van Nederland blijft.

Nieuws over darts

Video: Michael van Gerwen maakt collega-darter belachelijk met Johan Derksen-uitspraak

Michael van Gerwen staat over het algemeen wel bekend als een grappenmaker. Die reputatie zet hij voort, terwijl hij zijn tegenstander imiteert.

Foto: Michael van Gerwen maakt Erik ten Hag belachelijk met viraal bericht op Twitter

Darter Michael van Gerwen laat weinig heel van Erik ten Hag en zijn nieuwe club Manchester United. Fans smullen van dit bericht op Twitter!

Blondine Anne-Marie Fokkens maakt een hoop goed bij Viaplay Darts

De winning streak van de Nederlandse darters lijkt even klaar. Gelukkig maakt nieuwe Viaplay presentatrice Anne-Marie Fokkens een hoop goed.

De mooiste foto’s en opmerkelijke weetjes over nieuw F1 talent Stephane Kox

Nieuwe zender ViaPlay is achter de schermen druk bezig met het binnenhalen van nieuw talent voor hun Formule 1 uitzendingen in 2022. Geen wonder dat hun oog gevallen is op Stephane Kox. Deze blonde coureur houdt namelijk van racen, en doet het bovendien uitstekend op foto en tv!

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

VIDEO: Enorme oerkreet Michael van Gerwen na belangrijke finish

Nu er bij Darts geen publiek aanwezig is kunnen we eindelijk eens horen wat Michael van Gerwen precies roept als hij richting het dartbord loopt. Vooral na deze finish liet de darter flink van zich horen...

Twitter ontploft na hilarisch Engels interview Erik ten Hag

Dé internethit van vandaag? Dat moet het hilarische interview van Ajax-trainer Erik ten Hag met Sky Sports Italia zijn: 'is dit tv-kantine ofzo?'

Furieuze Michael van Gerwen neemt wraak op Wright

Michael van Gerwen boekte dinsdag een belangrijke zege in de tweede speelronde van de Premier League Darts. De Nederlander nam wraak op Peter Wright, die vooraf 'praatjes' had...