Darts

Wie had ooit gedacht dat pijltjes gooien uit kon groeien tot een razend populaire volkssport? Darts is al lang niet meer iets wat je enkel met een paar pilsjes achter de kiezen in de kroeg doet. Pioniers als Raymond van Barneveld lieten het hele land kennismaken met de spannende kant van de sport, die bol staat van verschrikkelijk spannende ontknopingen. Stiekem is het de ultieme kijksport! Dankzij Barney kochten we massaal een dartbord. Zelfs kinderen begonnen in de jaren ‘90 serieus met darten, waardoor we nu giganten als Michael van Gerwen hebben. Hoewel darts na vele succesvolle jaren bij RTL nu helaas achter een betaalzender verdwenen is, mag je ervan uitgaan dat darten één van de populairste sporten van Nederland blijft.

Nieuws over darts

Foto: Dit is de heerlijke vriendin van darter Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode gooit tijdens het darten zelden mis. Buiten het darten om weet hij ook in de roos te gooien. 

Dit zijn de 5 beste foto’s van de bloedmooie vrouw van Michael van Gerwen!

Het dartseizoen is weer aangebroken en wie is de bekendste Nederlandse darter? Juist! Michael van Gerwen, maar zijn vrouw, Daphne mag deze keer ook even in de spotlight staan.

Video: Michael van Gerwen maakt collega-darter belachelijk met Johan Derksen-uitspraak

Michael van Gerwen staat over het algemeen wel bekend als een grappenmaker. Die reputatie zet hij voort, terwijl hij zijn tegenstander imiteert.

Foto: Michael van Gerwen maakt Erik ten Hag belachelijk met viraal bericht op Twitter

Darter Michael van Gerwen laat weinig heel van Erik ten Hag en zijn nieuwe club Manchester United. Fans smullen van dit bericht op Twitter!

Blondine Anne-Marie Fokkens maakt een hoop goed bij Viaplay Darts

De winning streak van de Nederlandse darters lijkt even klaar. Gelukkig maakt nieuwe Viaplay presentatrice Anne-Marie Fokkens een hoop goed.

De mooiste foto’s en opmerkelijke weetjes over nieuw F1 talent Stephane Kox

Nieuwe zender ViaPlay is achter de schermen druk bezig met het binnenhalen van nieuw talent voor hun Formule 1 uitzendingen in 2022. Geen wonder dat hun oog gevallen is op Stephane Kox. Deze blonde coureur houdt namelijk van racen, en doet het bovendien uitstekend op foto en tv!

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame. 

VIDEO: Enorme oerkreet Michael van Gerwen na belangrijke finish

Nu er bij Darts geen publiek aanwezig is kunnen we eindelijk eens horen wat Michael van Gerwen precies roept als hij richting het dartbord loopt. Vooral na deze finish liet de darter flink van zich horen...