Darts

Wie had ooit gedacht dat pijltjes gooien uit kon groeien tot een razend populaire volkssport? Darts is al lang niet meer iets wat je enkel met een paar pilsjes achter de kiezen in de kroeg doet. Pioniers als Raymond van Barneveld lieten het hele land kennismaken met de spannende kant van de sport, die bol staat van verschrikkelijk spannende ontknopingen. Stiekem is het de ultieme kijksport! Dankzij Barney kochten we massaal een dartbord. Zelfs kinderen begonnen in de jaren ‘90 serieus met darten, waardoor we nu giganten als Michael van Gerwen hebben. Hoewel darts na vele succesvolle jaren bij RTL nu helaas achter een betaalzender verdwenen is, mag je ervan uitgaan dat darten één van de populairste sporten van Nederland blijft.

Nieuws over darts

Video: Raymond van Barneveld weet stiekem bar weinig van darten

Raymond van Barneveld heeft zich op televisie een beetje versproken. De darter blijkt eigenlijk helemaal niet zoveel van darten te weten. 

Foto: Raymond van Barneveld is helemaal hoteldebotel op zijn 17 jaar jongere vrouw

Raymond van Barneveld is helemaal verliefd op zijn mooie vrouw Julia. Hij heeft al even een veel jongere vrouw aan de haak geslagen. 

Darts-wonderkind Luke Littler krijgt bijzondere beloning van veel oudere vriendin

Het darts-wonderkind Luke Littler heeft opnieuw bewezen een van de beste ter wereld te zijn. Nu wordt hij pas echt beloond. 

Foto: Darts-wonderkind Luke Littler (16) heeft véél oudere vriendin

De wereld van het darten staat weer op zijn kop. Het wonderkind Luke Littler krijgt momenteel veel lof, maar niet per sé om zijn dart prestaties. 

Video: Darter Michael van Gerwen speelt vals tijdens eenzijdige wedstrijd

Michael van Gerwen heeft een leuk spelletje meegedaan in Winter Wonderland. En daar laat hij maar gelijk zien wie de baas is. 

Foto: Darter Raymond van Barneveld krijgt flinke boost van veel jongere vriendin

Raymond van Barneveld heeft de liefde weer gevonden. Samen met zijn jongere vrouw bezoekt hij de kerstmarkt van Londen.

Foto: Dit is de heerlijke vriendin van darter Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode gooit tijdens het darten zelden mis. Buiten het darten om weet hij ook in de roos te gooien. 

Dit zijn de 5 beste foto’s van de bloedmooie vrouw van Michael van Gerwen!

Het dartseizoen is weer aangebroken en wie is de bekendste Nederlandse darter? Juist! Michael van Gerwen, maar zijn vrouw, Daphne mag deze keer ook even in de spotlight staan.