‘Bondscoach Frank de Boer is NU al de weg kwijt’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Andere coaches zouden misschien meer krediet krijgen, maar wat Frank de Boer betreft is de maat bij de gemiddelde Nederlander nú al vol! Moet De Boer na deze uitermate teleurstellende eerste week al vrezen voor zijn baan?

Het Nederlandse volk lijkt niet heel veel langer nodig te hebben om een oordeel te vellen over nieuwe bondscoach Frank de Boer. Zijn eerste paar wedstrijden vielen niet alleen qua resultaten, maar ook qua spel ontzettend tegen: matige inzet, nul dreiging. Eerst in een vriendschappelijke pot, daarna in de Nations League. Hadden we dat met z’n allen aan kunnen zien komen? Blijkbaar wel!

[poll id=”61″]

‘Frank de Boer gaat niet slagen bij Oranje’

Het overgrote deel van onze lezers denkt dat Frank de Boer niet de juiste bondscoach voor Oranje is. Ruim 75% van de stemmers zei ‘Nee’ op de vraag of Frank de Boer gaat slagen bij het Nederlands Elftal. Deze vrees werd bevestigd door de matige resultaten tegen o.a. Mexico en Bosnië. Zijn opstellingen, wisselbeleid, media-optredens en ook dat opvallende meditatie-momentje zaaien twijfel bij journalisten én Oranjefans. Het is te hopen dat Oranje deze dip kan doorbreken voor ‘we’ wéér een eindtoernooi missen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!