Sport 'Bondscoach Frank de Boer is NU al de weg...

‘Bondscoach Frank de Boer is NU al de weg kwijt’

-

‘Bondscoach Frank de Boer is NU al de weg kwijt’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Andere coaches zouden misschien meer krediet krijgen, maar wat Frank de Boer betreft is de maat bij de gemiddelde Nederlander nú al vol! Moet De Boer na deze uitermate teleurstellende eerste week al vrezen voor zijn baan?

Het Nederlandse volk lijkt niet heel veel langer nodig te hebben om een oordeel te vellen over nieuwe bondscoach Frank de Boer. Zijn eerste paar wedstrijden vielen niet alleen qua resultaten, maar ook qua spel ontzettend tegen: matige inzet, nul dreiging. Eerst in een vriendschappelijke pot, daarna in de Nations League. Hadden we dat met z’n allen aan kunnen zien komen? Blijkbaar wel!

Gaat Frank de Boer slagen bij het Nederlands Elftal?

  • Nee (75%)
  • Ja (25%)

Totaal aantal stemmers: 629

Laden ... Laden ...

‘Frank de Boer gaat niet slagen bij Oranje’

Het overgrote deel van onze lezers denkt dat Frank de Boer niet de juiste bondscoach voor Oranje is. Ruim 75% van de stemmers zei ‘Nee’ op de vraag of Frank de Boer gaat slagen bij het Nederlands Elftal. Deze vrees werd bevestigd door de matige resultaten tegen o.a. Mexico en Bosnië. Zijn opstellingen, wisselbeleid, media-optredens en ook dat opvallende meditatie-momentje zaaien twijfel bij journalisten én Oranjefans. Het is te hopen dat Oranje deze dip kan doorbreken voor ‘we’ wéér een eindtoernooi missen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko
Famke Louise

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening