Gaat Frank de Boer slagen bij het Nederlands Elftal?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nieuwe bondscoach Frank de Boer zit middenin zijn eerste week met het ‘nieuwe’  Oranje. Hoe gaat hij het doen? (Beeld: Youtube/OnsOranje)

Ronald Koeman heeft een gespreid bedje achtergelaten voor onze nieuwe bondscoach Frank de Boer. Geen wonder dat de voormalig Ajax-trainer met vrijwel dezelfde selectie aan gaat treden in de komende vriendschappelijke- en Nations League-wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Italië. Zijn de Oranje-vedettes ook bereid om te vechten voor Frank de Boer? Of krijgen we na het vertrek van de succesvolle Koeman nu een periode waarin alle 17 miljoen thuiscoaches het beter denken te weten?

[poll id=”61″]

Frank de Boer: succescoach of stuntelaar?

Coach Frank de Boer heeft als wapenfeiten het bijna gewonnen WK van 2010 en zijn vier opeenvolgende kampioenschappen bij Ajax. Wat er daarna gebeurde zet Frank in niet zo’n positief daglicht: hij werd na amper drie maanden ontslagen bij Internazionale, en ook bij Crystal Palace mocht hij na 77 dagen inrukken. Na anderhalf jaar Atlanta United werd hij ook in Amerika op straat gezet. Welke Frank de Boer gaan we bij Oranje zien? De succescoach of de stuntelaar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje) op

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten