Gaat Frank de Boer slagen bij het Nederlands Elftal?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nieuwe bondscoach Frank de Boer zit middenin zijn eerste week met het ‘nieuwe’  Oranje. Hoe gaat hij het doen? (Beeld: Youtube/OnsOranje)

Ronald Koeman heeft een gespreid bedje achtergelaten voor onze nieuwe bondscoach Frank de Boer. Geen wonder dat de voormalig Ajax-trainer met vrijwel dezelfde selectie aan gaat treden in de komende vriendschappelijke- en Nations League-wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Italië. Zijn de Oranje-vedettes ook bereid om te vechten voor Frank de Boer? Of krijgen we na het vertrek van de succesvolle Koeman nu een periode waarin alle 17 miljoen thuiscoaches het beter denken te weten?

[poll id=”61″]

Frank de Boer: succescoach of stuntelaar?

Coach Frank de Boer heeft als wapenfeiten het bijna gewonnen WK van 2010 en zijn vier opeenvolgende kampioenschappen bij Ajax. Wat er daarna gebeurde zet Frank in niet zo’n positief daglicht: hij werd na amper drie maanden ontslagen bij Internazionale, en ook bij Crystal Palace mocht hij na 77 dagen inrukken. Na anderhalf jaar Atlanta United werd hij ook in Amerika op straat gezet. Welke Frank de Boer gaan we bij Oranje zien? De succescoach of de stuntelaar?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!