Zou Kelly Piquet dit soort privé foto’s soms ook naar Max Verstappen sturen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet heeft een privé foto op Instagram gedeeld! Zou ze zulke foto’s ook naar Max Verstappen sturen of wordt hij daar teveel door afgeleid?

Model Kelly Piquet is enorm actief geweest op Instagram met meerdere berichten. Het begint met een filmpje op haar account waarin ze in een mooie, strakke jurk de gang door loopt. Dit trok al heel veel mensen hun aandacht door de rondingen die goed te zien zijn. Vervolgens plaatst ze op haar verhaal nog een extra foto. Deze is erg warm en trekt al helemaal de aandacht van de volgers. In een klein wit topje en wit broekje fotografeert ze zichzelf van lekker dichtbij. Zou ze deze ook naar Max Verstappen hebben gestuurd die dit weekend moet racen? Of is zo’n foto net iets te veel om te sturen, want dat kan hem afleiden en doen denken aan hoe graag hij Kelly weer wilt zien. Daardoor gaat zijn focus misschien op andere dingen. Wat denk jij?

Bekijk de foto van Kelly Piquet nu hieronder!

Spicy foto Kelly

Volgers Kelly Piquet blijven maar doorgaan

De volgers van Kelly Piquet blijven bij ieder bericht maar doorgaan met de ‘grap’. Dan heb ik het natuurlijk over de “Ik ben eerder dan Max” grappen. Mensen blijven het geweldig vinden om dat te reageren. Waarom weet niemand en wat zou Max er zelf van vinden? Verder krijgt Kelly veel positieve reacties van mannen en vrouwen.

Meer zien van Kelly Piquet

Wil je nou alle mooie foto’s zien van Kelly Piquet? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze veel van haar modellenfoto’s, maar ook leuke kiekjes in haar privéleven. Zoals vakanties met Max en haar dochtertje of als ze zelf even op pad is. Bijvoorbeeld voor het modellenwerk als ze weer eens in Parijs of London is. Ook voor sponsordeals komt er wel eens iets voorbij, maar ook die foto’s zijn vaak prachtig om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...