Zo ziet schaatsster Esther Kiel er zonder haar schaatspakje uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie schaatsster Esther Kiel laat op deze bijzondere foto zien hoe ze er uit ziet zonder haar schaatspakje aan!

Met een glimlach op haar gezicht nam Esther Kiel afgelopen zaterdag haar bloemen in ontvangst na de overtuigende overwinning in de Daikin Marathon . Dat zet de blondine gelijk weer in de spotlight voor veel mensen. En hoewel Esther er op het ijs echt wel heel erg goed uit ziet in haar strakke schaatspakje, ziet ze er ook zonder dat pakje bijzonder leuk uit. Kijk maar eventjes mee!

Esther Kiel heeft een ontzettend mooie jurkje aangetrokken voor fans

Schaatsster Esther Kiel heeft met bovenstaande foto flink de aandacht getrokken. Het is even een verandering met haar gebruikelijke schaatsoutfit. Het sportieve pakje heeft plaatsgemaakt voor een mooi jurkje, waardoor fans een totaal nieuwe kant van de atlete ontdekken. Het geeft Esther een meer meisjesachtige en verfijnde look, in tegenstelling tot het schaatspakje. Daar zie je natuurlijk wel weer meer in van de mooie vormen van Esther. Het jurkje zit dan iets losser. Maar het staat haar natuurlijk wel weer ontzettend goed.

Fans zijn erg enthousiast over de kledingkeuze

In de opmerkingen onder de foto kan je zien dat fans van Esther toch wel erg enthousiast zijn over het jurkje. Die waren misschien eerst erg gewend geraakt aan het pakje dat Esther altijd op het ijs draagt, maar deze verandering is zeker welkom. Het laat zien dat Esther meer kan hebben dan alleen maar de hele strakke sportpakjes die ze normaal draagt. Het maakt haar wat veelzijdiger en ook leuker.

Esther Kiel houdt van lange wandelingen in de natuur

De mooie schaatsster is buiten het ijs om vooral in de natuur te vinden. Daar vindt ze het fijn om lange wandelingen te maken. Het is daar nu misschien een beetje koud voor, maar dat houdt Esther in ieder geval niet tegen. Die gaat er gewoon op uit. En natuurlijk worden er dan even foto’s gemaakt voor haar fans. Die moeten wel een beetje mee kunnen genieten van alle avonturen van de schaatsster. Zo houdt Esther Kiel haar volgers goed betrokken bij haar leventje. En dat vinden ze allemaal natuurlijk erg leuk.

Esther Kiel vertrekt richting Amerika

Volgende week stapt de succesvolle schaatsster met ietwat gemengde gevoelens aan boord van het vliegtuig naar Amerika. De overwinning in Eindhoven was voorlopig even de laatste wedstrijd in de buurt. Nu is Esther in afwachting van de komende wedstrijden op het bevroren oppervlak van de Baltische Zee, met Lulea als volgende stop. Haar fans kunnen in ieder geval niet wachten om te zien hoe Esther het daar zal doen. De blondine kan in ieder geval rekenen op veel steun. En dat is maar mooi ook, want dat doet de schaatsster toch wel goed. Met al die lieve opmerkingen en complimentjes in haar zak, kan het bijna niet meer mis gaan bij Esther. Daar gaan we de komende tijd in ieder geval nog veel meer van horen. Hopelijk blijft ze volgers op de hoogte houden met allemaal mooie foto’s.

Meer zien van Esther Kiel kan op haar Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van de mooie schaatsster? Dan moet je even op haar Instagram profiel kijken. Daar staan nog veel meer leuke foto’s van de blondine. En die zijn allemaal zeker de moeite waard om te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.