Zo zag je Dilan Yesilgöz (VVD) nog nooit: Politica schudt met haar hele lijf tijdens optreden Taylor Swift (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Politicus Dilan Yesilgöz is normaal ontzettend serieus, maar nu zie je haar een keer in een hele andere setting. 

Wat blijkt nou? Dilan is een ontzettend grote fan van Taylor Swift. En dat laat ze maar al te graag merken. De serieuze politicus uit Den Haag gaat helemaal los op de muziek van de pop artiest. Terwijl er keihard ‘Shake it off’ wordt gezongen, is dat ook precies wat Dilan aan het doen is. Ze danst alsof haar leven ervan af hangt. Het is een kant van de politicus die we nog niet heel veel eerder hebben gezien, maar het is zeker een  leuke kant die vaker naar boven mag komen.

Dilan Yesilgöz laat zich helemaal gaan

Het is duidelijk dat Dilan Yesilgöz niet aan half werk doet. Ze laat zich dan ook helemaal gaan als de muziek begint. De politicus vergeet even het imago wat ze hoog probeert te houden en gaat er helemaal voor. Ze verliest zichzelf in de muziek en dat ziet er natuurlijk ontzettend leuk uit om naar te kijken. Op Instagram laat Dilan weten dat het haar niets uit maakt, je moet gewoon alles van je af schudden. En zo is het ook. Bekijk de video hier!

Dilan Yesilgöz kan goed dansen

Wat mensen nog niet wisten van de politicus, maar wat nu wel naar boven komt, is hoe goed ze eigenlijk kan dansen. Dilan kan haar best goed bewegen op de muziek, dat blijkt nu wel. Misschien dat er nog wel meer video’s verschijnen waarin ze helemaal los gaat. Het is in ieder geval een fijne verandering van de politieke debatten in Den Haag.

Meer zien van Dilan Yesilgöz kan op Instagram

Als je nou nog meer van de politicus wil zien, dan moet je haar volgen op Instagram. Daar plaatst ze nog veel meer mooie plaatjes van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.