ZO: Vivianne Miedema is superheld op én naast het voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergeet het vrouwenvoetbal niet! ‘Onze’ Vivianne Miedema schrijft op dit moment geschiedenis in de Engelse competitie! Bekijk de nieuwste heldendaad van deze vrouw met superkrachten hier…

Het dringt misschien niet tot ons door omdat er zo weinig vrouwenvoetbal op tv is, maar ‘onze’ Vivianne Miedema is écht een klasse apart in het internationale voetbal. Ze scoort altijd en overal! Deze kwaliteit leverde haar onlangs een mooi record op: Miedema is op dit moment topscorer aller tijden van de Engelse competitie. En om dat te vieren prikte ze er deze week nóg eens vier in. In één wedstrijd!

Lees ook: Europa League gemist? Check hier alle hoogtepunten!

Vivianne Miedema maakt vier doelpunten tegen Lions

Vivianne Miedema is zó goed, dat zelfs een hattrick kinderspel geworden is. Daarom schoot ze er tegen de London City Lions gewoon vier in. Heeft dat eigenlijk een naam? Een ‘haul’, zegt het internet. In gewoon Nederlands noemen we het gewoon ’n topprestatie. Even goaltjes kijken dus:

Vivianne Miedema is superheld op én naast veld

De blonde spits is niet alleen op het veld een superheldin onder de spitsen. Ook naast het veld verricht Vivianne Miedema ‘heldendaden’. Ze ging tijdens Halloween heel toepasselijk verkleed als superheldin Batgirl!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten