ZO: Vivianne Miedema is superheld op én naast het voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergeet het vrouwenvoetbal niet! ‘Onze’ Vivianne Miedema schrijft op dit moment geschiedenis in de Engelse competitie! Bekijk de nieuwste heldendaad van deze vrouw met superkrachten hier…

Het dringt misschien niet tot ons door omdat er zo weinig vrouwenvoetbal op tv is, maar ‘onze’ Vivianne Miedema is écht een klasse apart in het internationale voetbal. Ze scoort altijd en overal! Deze kwaliteit leverde haar onlangs een mooi record op: Miedema is op dit moment topscorer aller tijden van de Engelse competitie. En om dat te vieren prikte ze er deze week nóg eens vier in. In één wedstrijd!

Lees ook: Europa League gemist? Check hier alle hoogtepunten!

Vivianne Miedema maakt vier doelpunten tegen Lions

Vivianne Miedema is zó goed, dat zelfs een hattrick kinderspel geworden is. Daarom schoot ze er tegen de London City Lions gewoon vier in. Heeft dat eigenlijk een naam? Een ‘haul’, zegt het internet. In gewoon Nederlands noemen we het gewoon ’n topprestatie. Even goaltjes kijken dus:

Vivianne Miedema is superheld op én naast veld

De blonde spits is niet alleen op het veld een superheldin onder de spitsen. Ook naast het veld verricht Vivianne Miedema ‘heldendaden’. Ze ging tijdens Halloween heel toepasselijk verkleed als superheldin Batgirl!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten