ZO: Vivianne Miedema is superheld op én naast het voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vergeet het vrouwenvoetbal niet! ‘Onze’ Vivianne Miedema schrijft op dit moment geschiedenis in de Engelse competitie! Bekijk de nieuwste heldendaad van deze vrouw met superkrachten hier…

Het dringt misschien niet tot ons door omdat er zo weinig vrouwenvoetbal op tv is, maar ‘onze’ Vivianne Miedema is écht een klasse apart in het internationale voetbal. Ze scoort altijd en overal! Deze kwaliteit leverde haar onlangs een mooi record op: Miedema is op dit moment topscorer aller tijden van de Engelse competitie. En om dat te vieren prikte ze er deze week nóg eens vier in. In één wedstrijd!

Lees ook: Europa League gemist? Check hier alle hoogtepunten!

Vivianne Miedema maakt vier doelpunten tegen Lions

Vivianne Miedema is zó goed, dat zelfs een hattrick kinderspel geworden is. Daarom schoot ze er tegen de London City Lions gewoon vier in. Heeft dat eigenlijk een naam? Een ‘haul’, zegt het internet. In gewoon Nederlands noemen we het gewoon ’n topprestatie. Even goaltjes kijken dus:

Vivianne Miedema is superheld op én naast veld

De blonde spits is niet alleen op het veld een superheldin onder de spitsen. Ook naast het veld verricht Vivianne Miedema ‘heldendaden’. Ze ging tijdens Halloween heel toepasselijk verkleed als superheldin Batgirl!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?