Zo hadden we Jada Borsato nog niet gezien: drie heerlijke, zomerse foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jada Borsato laat zichzelf van een compleet andere kant zien in deze drie fantastische foto’s!

Onze prachtige zangeres Jada Borsato heeft weer eens aan iedereen laten zien hoe mooi ze wel niet is. Er is blijkbaar echt niks wat Jada niet kan dragen! De zangeres heeft namelijk nieuwe foto’s op haar Instagramkanaal gedeeld met iedereen. De drie kiekjes laten precies zien dat ze vrijwel alles kan hebben en hoeveel Jada wel niet van de zomer houdt!

Jada Borsato verrast iedereen met deze drie zomerse looks

De zangeres Jada Borsato weet wel goed wat ze allemaal leuk vind om te dragen en doen. Ze heeft in de eerste foto een echte cowgirls outfit aan met hoed en al! Maar er zit alsnog een grote twist in de look; haar outfit is helemaal zilver! De kleur is niet iets wat we Jada elke dag zien dragen en alsof dat nog niet genoeg was is de outfit echt piepklein!

In de tweede foto die we mogen zien van de brunette zien we opeens haar verborgen liefde voor panterprint! De broek die ze aanheeft heeft namelijk de opvallende print. Jada draagt verder nog een zwart strak topje en een zomers hoedje om de look helemaal af te maken. De zangeres laat nu echt zien dat echt alles haar wel staat, zelfs dus de foute print die zeker niet iedereen staat! En tot slotte in de derde foto zien we Jada weer in haar eerste look en ze kijkt verleidelijk in de camera wanneer ze buiten loopt. Ibiza, waar ze nu is op vakantie, heeft enorm veel geluk om Jada zo erbij te mogen zien lopen!

Dus Jada Borsato weet wel goed iedereen te verleiden met de geplaatste foto’s en volgers hopen om nog meer va dit soort verassende beelden te mogen bekijken! Klik hier om zelf de drie geweldige foto’s te bekijken.

Jada Borsato verrast iedereen met deze drie zomerse looks

Meer zien van Jada Borsato

Wil je nou nog veel meer zien van de prachtige zangeres Jada Borsato? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze zeer regelmatig leuke kiekjes van haar outfits, vakanties of misschien stukjes van haar muziek. In ieder geval genoeg om je te vermaken, dus neem even een kijkje! Het is het zeker waard om dat te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!