ZO: Davina Michelle moet even iets kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zitten een hoop opgekropte gevoelens dwars bij Davina Michelle. Die moet de zangeres af en toe in één keer kwijt. Deze keer filmde ze zo’n rauw momentje – zonder make-up, midden in haar keuken…

Davina Michelle is een pittige dame. Zulke dames moeten af en toe eventjes afkoelen. Davina legde zo’n moment op video vast terwijl ze – al kokend – aan het aanrecht stond!

Lees ook: WOW: Davina Michelle heeft compleet nieuwe look!

Davina Michelle gaat helemaal los in rauwe video

‘Waarom koken zo lang duurt’ – Je begrijpt het al, het is niet altijd een pretje om Davina Michelle te zijn. De zangeres moet, zeker nu ze nauwelijks concerten kan geven, af en toe haar muzikale ei even kwijt. Ook als ze net even rustig zonder make-up aan het koken is. Ze strekt niet alleen haar stembanden, maar ook haar armen en hoofd doen lekker wild mee! Zo, dat lucht op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.