ZO: Davina Michelle moet even iets kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zitten een hoop opgekropte gevoelens dwars bij Davina Michelle. Die moet de zangeres af en toe in één keer kwijt. Deze keer filmde ze zo’n rauw momentje – zonder make-up, midden in haar keuken…

Davina Michelle is een pittige dame. Zulke dames moeten af en toe eventjes afkoelen. Davina legde zo’n moment op video vast terwijl ze – al kokend – aan het aanrecht stond!

Lees ook: WOW: Davina Michelle heeft compleet nieuwe look!

Davina Michelle gaat helemaal los in rauwe video

‘Waarom koken zo lang duurt’ – Je begrijpt het al, het is niet altijd een pretje om Davina Michelle te zijn. De zangeres moet, zeker nu ze nauwelijks concerten kan geven, af en toe haar muzikale ei even kwijt. Ook als ze net even rustig zonder make-up aan het koken is. Ze strekt niet alleen haar stembanden, maar ook haar armen en hoofd doen lekker wild mee! Zo, dat lucht op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!