ZO: Abbey Hoes laat haar poes zien op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey hoes is extreem actief op Instagram. De actrice post vaak zwoele kiekjes, maar er zit af en toe ook een ‘feel good’-plaatje of artistieke foto tussen. Waar wij mannen pas écht wild van worden zijn deze foto’s van haar poes!

We genieten dagelijks van de foto’s op de Instagram van Abbey Hoes. De actrice is niet zo preuts, wat haar kanaal voor de mannelijke bezoeker een ware goudmijn maakt. Met deze foto van haar poes daagde ze ons letterlijk uit. Een beetje flauw, maar Abbey vroeg er écht om!

Lees ook: Olcay Gulsen wordt aangevallen tijdens Gestalkt

Abbey Hoes: ‘Roddelbladen make me proud’

Wat Abbey Hoes zo leuk maakt is dat ze niet alleen getalenteerd en beeldschoon is, maar ook nog eens een goed gevoel voor humor heeft. De Verraders-kandidaat plaatste namelijk een foto met haar twee poezen en plaatste hieronder als caption: “‘Abbey hoes laat haar poes zien op Instagram’ Roddelbladen make me proud.” Bij dezen dan. Een kans om Abbey Hoes trots te maken laten we natuurlijk niet schieten!
Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat Abbey Hoes een foto met haar poezen plaatst. De actrice post namelijk wel vaker foto’s met haar harige vriendjes, maar deze steekt er natuurlijk wel boven uit. Iedereen heeft het altijd over haar pikantere Insta-kiekjes, maar deze vaak onderbelichte kant van haar kanaal verdient óók wat aandacht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!