Zlatan doet Zlatan een zeldzame Ferrari cadeau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Zlatan Ferrari Monza

Happy Birthday to Zlatan. Normaal is hij meer van de fietskick, maar 38-jarige voetballer lijkt toch ook interesse in auto’s te hebben!

Zlatan kan het maken

De wegen van Zlatan Ibrahimovic zijn moeilijk te doorgronden. We geloven dat zelfs z’n eigen vrouw de ware Zlatan vrijwel nooit te zien krijgt. Toch weten we dat er ergens achter dat Godcomplex-masker een goede kerel zit. Hij doet ontzettend veel maatschappelijk werk in z’n thuisstad Göteborg, laat regelmatig z’n neus zien bij kinderziekenhuizen… Dat hij dan af en toe ’n beetje flauw is in interviews, nog steeds graag in derde persoon over zichzelf praat, en regelmatig laat weten dat hij de beste is nemen we dan op de koop toe. Deze gast is op álle vlakken binnen, en dat weet hij. Hij kan het allemaal maken!

Sigaar uit eigen doos

Als hij niet Zlatan was, zouden we zijn nieuwste aankoop wellicht veroordelen. Maar omdat we weten dat hij miljoenen gestoken heeft in het helpen van minder bedeelden, zien we graag door de vingers dat hij zichzelf een zeldzame Ferrari Monza SP2 cadeau deed voor z’n eigen verjaardag. Happy Birthday to Zlatan. Dik anderhalf miljoen euro kost zo’n ding. En je kan er nauwelijks een kratje pils in vervoeren! Niemand is vermogend genoeg om hem zo’n wagentje te schenken, dus deed hij het zelf maar. Een sigaar uit eigen doos heeft nog nooit zó lekker gesmaakt!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten