Zimra Geurts na mysterieuze ziekte eindelijk weer in beeld!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws! Zimra Geurts heeft eindelijk weer iets van zich laten horen. We misten deze blonde dame verschrikkelijk! Wat blijkt: Zimra vocht tegen een ernstige ziekte…

Zimra Geurts is ’terecht’! We waren de blondine jaren kwijt nadat ze met burn-outverschijnselen uit de publiciteit verdween. Ze liet zó lang niet van zich horen, dat we de hoop op een comeback al een beetje opgegeven hadden. Deze week verscheen ze eindelijk weer in de media. Met goed, maar ook erg treurig nieuws…

Zimra Geurts had ASIA-syndroom door implantaten

Zimra Geurts trad naar buiten met haar verhaal van de afgelopen jaren. In het begin dacht ze inderdaad écht  een burn-out te hebben. Toen het steeds slechter met haar ging, en ze op een gegeven moment niet eens meer kon lopen of praten, bleek het méér dan een ‘gewone’ burn-out. Na talloze onderzoeken rolde er ein-de-lijk een verlossende, maar vreemde diagnose uit: het ASIA-syndroom. Een zeldzame ziekte die optreedt bij vrouwen met een specifiek soort implantaat.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Beterschap Zimra!

Dat Zimra Geurts de natuur een handje had laten helpen was natuurlijk bekend. Maar dat deze beslissing haar uiteindelijk bijna het leven zou kosten, daar had niemand op gerekend. Gelukkig is ze inmiddels verlost van deze ziekmakers, en gaat het steeds een stukje beter met haar gezondheid. De weg naar volledig herstel is lang en onzeker, maar wat zijn we blij dat Zimra er nog is! Beterschap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten