Zimra Geurts na mysterieuze ziekte eindelijk weer in beeld!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed nieuws! Zimra Geurts heeft eindelijk weer iets van zich laten horen. We misten deze blonde dame verschrikkelijk! Wat blijkt: Zimra vocht tegen een ernstige ziekte…

Zimra Geurts is ’terecht’! We waren de blondine jaren kwijt nadat ze met burn-outverschijnselen uit de publiciteit verdween. Ze liet zó lang niet van zich horen, dat we de hoop op een comeback al een beetje opgegeven hadden. Deze week verscheen ze eindelijk weer in de media. Met goed, maar ook erg treurig nieuws…

Zimra Geurts had ASIA-syndroom door implantaten

Zimra Geurts trad naar buiten met haar verhaal van de afgelopen jaren. In het begin dacht ze inderdaad écht  een burn-out te hebben. Toen het steeds slechter met haar ging, en ze op een gegeven moment niet eens meer kon lopen of praten, bleek het méér dan een ‘gewone’ burn-out. Na talloze onderzoeken rolde er ein-de-lijk een verlossende, maar vreemde diagnose uit: het ASIA-syndroom. Een zeldzame ziekte die optreedt bij vrouwen met een specifiek soort implantaat.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Beterschap Zimra!

Dat Zimra Geurts de natuur een handje had laten helpen was natuurlijk bekend. Maar dat deze beslissing haar uiteindelijk bijna het leven zou kosten, daar had niemand op gerekend. Gelukkig is ze inmiddels verlost van deze ziekmakers, en gaat het steeds een stukje beter met haar gezondheid. De weg naar volledig herstel is lang en onzeker, maar wat zijn we blij dat Zimra er nog is! Beterschap!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.