ZIEN: Zo blijven Marieke Elsinga en Celine Huijsmans fit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met de lockdown in volle gang en de avondklok in het vooruitzicht, is sporten erg lastig geworden. Motivatie om in het nieuwe jaar iets aan die extra kilo’s te doen is ver te zoeken. Toch weten deze topvrouwen zich in topconditie te houden.

Sporten is in! Wie er anno 2021 een beetje bij wilt horen, zal er toch echt aan moeten geloven. Dus trek je beste sportkleding aan en ga aan de slag! Je hoeft gelukkig niet alleen te strijden. Op Instagram geven Marieke Elsinga en Celine Huijsmans je dat extra stukje motivatie zoekt om aan van je bank af te komen en aan de slag te gaan met sporten.

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

Het sportschema

Marieke is thuis vol aan de slag gegaan met gewichten, squads, sit-ups en andere oefeningen om zichzelf fit te houden. Marieke is niet alleen de stem van QMusic, maar als ze zo doorgaat ook nog het lichaam van. Celine Huijsmans besluit om geheel coronaproof in haar eentje te gaan sporten. Ze wisselt de ene zware oefening af met de ander. Als je wilt weten hoe dat eruit ziet, check dan de foto op ons forum.

Celine Huijsmans sporten

En mochten deze twee dames je niet motiveren tijdens het sporten, geen zorgen. Waarschijnlijk gaan meer presentatrices het voorbeeld van deze twee volgen. Dus dan heeft de rest van Nederland in ieder geval genoeg moois om naar te kijken vanaf de bank.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...