ZIEN: Zo blijven Marieke Elsinga en Celine Huijsmans fit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met de lockdown in volle gang en de avondklok in het vooruitzicht, is sporten erg lastig geworden. Motivatie om in het nieuwe jaar iets aan die extra kilo’s te doen is ver te zoeken. Toch weten deze topvrouwen zich in topconditie te houden.

Sporten is in! Wie er anno 2021 een beetje bij wilt horen, zal er toch echt aan moeten geloven. Dus trek je beste sportkleding aan en ga aan de slag! Je hoeft gelukkig niet alleen te strijden. Op Instagram geven Marieke Elsinga en Celine Huijsmans je dat extra stukje motivatie zoekt om aan van je bank af te komen en aan de slag te gaan met sporten.

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

Het sportschema

Marieke is thuis vol aan de slag gegaan met gewichten, squads, sit-ups en andere oefeningen om zichzelf fit te houden. Marieke is niet alleen de stem van QMusic, maar als ze zo doorgaat ook nog het lichaam van. Celine Huijsmans besluit om geheel coronaproof in haar eentje te gaan sporten. Ze wisselt de ene zware oefening af met de ander. Als je wilt weten hoe dat eruit ziet, check dan de foto op ons forum.

Celine Huijsmans sporten

En mochten deze twee dames je niet motiveren tijdens het sporten, geen zorgen. Waarschijnlijk gaan meer presentatrices het voorbeeld van deze twee volgen. Dus dan heeft de rest van Nederland in ieder geval genoeg moois om naar te kijken vanaf de bank.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.