Zien: Uit bed gerolde Heleen van Royen deelt foto na wild nachtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen deelt opvallende foto na een wild nachtje. De schrijfster komt net uit bed. En dat ziet er nogal bijzonder uit. 

Heleen van Royen verrast haar volgers met een wel heel opvallende foto. De schrijfster lijkt hier net uit bed te komen, en dat is goed te zien. Haar haren zitten erg wild en ze ziet er moe uit. Waarom zou Heleen zo’n wild nachtje hebben gehad? Of ziet ze er altijd zo uit, nadat ze heeft geslapen? Ze schrijft bij de wilde foto: “Mogge! Just out of bed hair. Maak er wat van deze week. Sorry, Mika xoxo”. Nu vraag je je waarschijnlijk af wie Mika is. Nou, dat is haar hairdresser. Of beter gewoon gezegd, haar kapper. En omdat haar kapsel nou eenmaal niet zo optimaal zit, zegt ze sorry tegen haar kapper Mika.

Volgers Heleen houden van kapsel

In ieder geval vinden sommige van haar volgers dit kapsel wel mooi. Ze krijgt verschillende reacties. “Ziet er goed uit hoor!”, “Geweldig”. Ook viel mensen nog iets anders op, Heleen had namelijk haar make-up nog op. Zou ze dit snel voor de foto hebben gedaan, of is ze echt met make-up opgestaan, en heeft ze het gewoon laten zitten van de dag ervoor? “Lig jij opgemaakt in bed???”, “En make-up van gisteren?? haha, daar moet ik altijd aan denken sinds je vertelde dat je make-up van de visagist rustig een paar dagen laat zitten…”. Duidelijk is dus dat Heleen wel vaker haar make-up er gewoon lekker op houdt. Niks mis mee, toch?

Lees ook: Heleen van Royen heeft pikante eis voor vaste rol bij Vandaag Inside

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen schuift aan bij heren van Vandaag Inside

Heleen van Royen is een vrouw met veel lef, want ze schuift zomaar aan bij de heren van Vandaag Inside. En om dat te durven, moet je wel flink lef hebben. Maar Heleen lijkt het niet erg te vinden, en schuift aan alsof ze er al tien keer is geweest. En ze lijkt het ook nog eens ontzettend naar haar zin te hebben gehad. Zo plaatst ze het volgende op Instagram; “O what a night! Swipe voor foto’s en de nabeschouwing. Mijn zoon Sam is redacteur bij @Vandaaginside. Erg grappig en bijzonder om door hem te worden voorbereid op mijn eerste optreden aan de stamtafel. Trots op hem en tof om daar te zijn, het smaakt naar meer”. 

Optreden Heleen bij Vandaag Inside smaakt naar meer

Heleen benadrukt dus dat het naar meer smaakt, dus dat ze zeer zeker bereid is om nog een keer terug te keren in het programma. Als het aan Heleen lag, zou ze zelfs vriendin van de show willen worden. Ook benadrukt ze dat haar zoon Sam redacteur is bij het programma, dus ze werd ook nog eens begeleid door haar bloedeigen zoon. Dat leek Heleen wel grappig te vinden. Ook de reacties over het optreden van Heleen zijn positief; “Heleen zorgt voor verbinding, cancelling is geen oplossing”, “Leuk een pittige dame aan tafel bij de heren.. en goed dat VI weer op de buis is”. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!