Heleen van Royen heeft eis voor vaste rol bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen zit goed bij VI. En de kijker kan haar ook waarderen aan tafel in het programma. Na haar optreden heeft ze goed nieuws: ze wil meer! Daarbij stelt ze wel één ondeugende eis…

Schrijfster Heleen van Royen schoof aan bij de comeback-uitzending van Vandaag Inside. Niet alleen de kijker was blij, maar ook voor Heleen zelf smaakte het optreden naar meer. Ze lijkt nu maar al te graag te hengelen naar een rolletje in de VI-soap. Vaker langskomen en even kletsen lijkt voor de ondeugende van Royen een goed idee. Maar dan moet er volgens de schrijfster toch echt één ding drastisch veranderen bij het praatprogramma. Tijdens het item In de wandelgangen stelt Heleen in gesprek met Wilfred Genee haar spannende eis!

Heleen van Royen is liever ordinair

Heleen van Royen voelt zich op haar plek aan tafel bij VI, maar ze kan naar eigen zeggen héél weinig met sport, en dan met name voetbal. Heleen heeft gezien dat de heren genoeg weten over haar specialisme: nachtsport, en dan met name de variant die zich tussen de lakens afspeelt. Dat mag wat Heleen betreft dus veel vaker besproken worden. Dan kan ze lekker meepraten en blijft ze ook een stuk meer betrokken tijdens de uitzending. Gaan de drie heren, die toch wel een beetje geobsedeerd zijn door voetbal, dit accepteren? Of is het juist Heleen die maar is haar innerlijke voetbalkenner beter moet leren kennen?

Heleen blijft trouw aan Vandaag Inside

De kijker was al op de hoogte dat Heleen van Royen net als Johan Derksen weleens in de fout gegaan is als ondeugende twintiger, zo vertelde ze onlangs bij HLF8. Bij deze talkshow vertelde de columniste over haar Cointreau-avontuur met een buurjongen. Heleen blijkt genoeg aan lichaamsbeweging te doen, vooral in de nacht. Haar specialisme deelt ze maar al te graag, zo ook op VI. Maar dan moet daar wel de ruimte voor komen. Minder voetbal dus en we krijgen vanzelf meer van Royen aan tafel te zien. Zal de mannelijke kijker hiermee blij zijn? Zelf heeft ze het in gesprek met Genee over “meer testosteron” aan tafel. Ze heeft zeker wilde plannen, deze dame!

Sport in bed met Heleen van Royen

Ook blijkt uit In de wandelgangen, dat dus na de uitzending online te zien was, dat Heleen zeker klaar is voor meer optredens bij Vandaag Inside. Er is alleen ‘één dingetje’ mis volgens de schrijfster. Sport, er is teveel sport. Meer onderwerpen, alles behalve sport, dat wil ze. Meer ondeugende onderwerpen wil de schrijfster ook. Voetbal en uitslagen vindt ze gewoonweg niet ordinair genoeg. Volgens Heleen mag het qua platvloersheid allemaal een flink stuk opgeschroefd worden. Of ze de drie heren en zender meekrijgt is nog de vraag natuurlijk. Mensen zijn net bekomen van het kaarsverhaal van Johan en met veel pijn en moeite is VI nu weer op de buis. Nog meer sportieve nachtelijke avonturen in plaats van de brave sportactiviteiten van zaterdag en zondagmiddag? Dat lijkt Heleen als enige een uitstekend idee.

Vrije Heleen denkt te makkelijk

Heleen was zeker heel erg op haar gemak. Na de nodige wijntjes kreeg ze opeens allerlei briljante ingevingen over welke richting het programma heen zou moeten. Daar is nu, vlak na de doorstart een ideaal moment voor. Maar een eeuwenoud format zomaar veranderen? Wilfred Genee toont al een klein beetje twijfel wanneer Heleen haar plannen voorlegt na de uitzending. “Gewoon doorgaan”, zegt Heleen stellig. Ordinaire onderwerpen mag zeker, maar dit koppelen aan sport blijft voor de drie heren aan tafel wel belangrijk. Weet ze, na wat getrek en geduw het trio, en vooral Talpa zover te krijgen, dan komt ze veel vaker aanschuiven.

VI gaat door, Heleen van Royen ook

Maar al met al kunnen we stellen dat de eerste uitzending een groot succes was. Er keken zelfs anderhalf miljoen mensen naar de doorstart. Eigenlijk is zo’n nachtelijk avontuur uiteindelijk alleen maar goed voor de promotie geweest, en voor de kijkcijfers. Nu er wat meer ruimte blijkt om ook zaken in de slaapkamer in het programma te betrekken gaan we Heleen vast en zeker vaker zien aan tafel. Met weer een sterk verhaal of iets ondeugends dat ze zelf heeft ondernomen of ze trekt dat uit een van de heren. Het enigste taboe topic is kaarsen. Voor de rest mag alles.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.