ZIEN: Rapper boef deelt beelden van gloednieuwe miljoenenvilla

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rapper boef is op huizenjacht geweest en deelt nu beelden van een gloednieuwe miljoenenvilla. Boef is vooral bekend geworden door zijn album ‘Slaaptekort’. 

In het album ‘Slaaptekort’ zingt Boef dan ook ‘Rijk zijn is alles wat ik wil’. Boef geeft zelf aan dat dit nu niet meer zo is. Sterker nog, zo uitbundig leeft de rapper helemaal niet, aldus Boef zelf. In hoeverre die uitspraak van de bekende rapper klopt, is nog maar de vraag. Onlangs kocht hij dan ook een heuse miljoenenvilla. Zelf reageerde Boef hierop met: ”ja ik heb een groot huis, maar dit komt doordat ik bijna niet over straat kan lopen zonder continu op de foto te gaan”.

Beelden nieuwe villa

De rapper uit Alkmaar deelde gisteren op zijn Instagramverhaal beelden van een nieuwe miljoenenvilla. Op de beelden zie je dat het een erg luxe villa is. Een heus meesterwerk in de gang dat helemaal doorloopt naar de volgende etage, en een badkamer die groter is dan menig woonkamer. Boef lijkt er zijn droompaleisje van gemaakt te hebben.

De nieuwe eigenaar van voetbalclub AZ?

De aankoop van zijn nieuwe huis, is niet de enige aankoop waar Boef zich de afgelopen tijd mee bezig gehouden heeft. De rapper gaf in een eerder interview ook al aan dat hij voetbalclub AZ wilde kopen. Ja, je leest het goed. Zo sprak Boef de iconische woorden: ”Pomp ik er een beetje money, lijkt me wel lauw”. Boef is inmiddels miljonair, maar zegt zelf dat zijn doel nog hetzelfde is als toen die geen geld had. Hij wil namelijk niet liever dan financieel onafhankelijk worden. Nou, dat is hem zeker gelukt!

Boef: ‘Ik ben nu een voorbeeld voor de jeugd’

Boef is een tijd ook minder populair geweest. Zo is er een tijd geweest waar de halve muziekwereld hem wilde boycotten. Daarnaast heeft Boef ook nog eens in totaal twee jaar in detentie gezeten. Hij kan hierdoor bijvoorbeeld niet meer naar Amerika. Hij vertelt zelf dat hij graag naar Amerika wil als corona voorbij is, maar dat dit dus niet kan. Volgens de rapper besefte hij vroeger dat het niet goed met hem ging toen hij bij zijn pleegmoeder aan het ziekenhuisbed stond. Daarvoor kreeg hij destijds vijf dagen verlof van detentie. Het laatste wat ze zei tegen de rapper was ‘maak iets van je leven jongen, maak me trots’. Eerlijk is eerlijk, hij heeft het toch voor elkaar gekregen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?