ZIEN: Rapper boef deelt beelden van gloednieuwe miljoenenvilla

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rapper boef is op huizenjacht geweest en deelt nu beelden van een gloednieuwe miljoenenvilla. Boef is vooral bekend geworden door zijn album ‘Slaaptekort’. 

In het album ‘Slaaptekort’ zingt Boef dan ook ‘Rijk zijn is alles wat ik wil’. Boef geeft zelf aan dat dit nu niet meer zo is. Sterker nog, zo uitbundig leeft de rapper helemaal niet, aldus Boef zelf. In hoeverre die uitspraak van de bekende rapper klopt, is nog maar de vraag. Onlangs kocht hij dan ook een heuse miljoenenvilla. Zelf reageerde Boef hierop met: ”ja ik heb een groot huis, maar dit komt doordat ik bijna niet over straat kan lopen zonder continu op de foto te gaan”.

Beelden nieuwe villa

De rapper uit Alkmaar deelde gisteren op zijn Instagramverhaal beelden van een nieuwe miljoenenvilla. Op de beelden zie je dat het een erg luxe villa is. Een heus meesterwerk in de gang dat helemaal doorloopt naar de volgende etage, en een badkamer die groter is dan menig woonkamer. Boef lijkt er zijn droompaleisje van gemaakt te hebben.

De nieuwe eigenaar van voetbalclub AZ?

De aankoop van zijn nieuwe huis, is niet de enige aankoop waar Boef zich de afgelopen tijd mee bezig gehouden heeft. De rapper gaf in een eerder interview ook al aan dat hij voetbalclub AZ wilde kopen. Ja, je leest het goed. Zo sprak Boef de iconische woorden: ”Pomp ik er een beetje money, lijkt me wel lauw”. Boef is inmiddels miljonair, maar zegt zelf dat zijn doel nog hetzelfde is als toen die geen geld had. Hij wil namelijk niet liever dan financieel onafhankelijk worden. Nou, dat is hem zeker gelukt!

Boef: ‘Ik ben nu een voorbeeld voor de jeugd’

Boef is een tijd ook minder populair geweest. Zo is er een tijd geweest waar de halve muziekwereld hem wilde boycotten. Daarnaast heeft Boef ook nog eens in totaal twee jaar in detentie gezeten. Hij kan hierdoor bijvoorbeeld niet meer naar Amerika. Hij vertelt zelf dat hij graag naar Amerika wil als corona voorbij is, maar dat dit dus niet kan. Volgens de rapper besefte hij vroeger dat het niet goed met hem ging toen hij bij zijn pleegmoeder aan het ziekenhuisbed stond. Daarvoor kreeg hij destijds vijf dagen verlof van detentie. Het laatste wat ze zei tegen de rapper was ‘maak iets van je leven jongen, maak me trots’. Eerlijk is eerlijk, hij heeft het toch voor elkaar gekregen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!