ZIEN: Fitgirl Famke Louise werkt zich in het zweet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er leek deze week meer aandacht te zijn voor Famke Louise dan het Coronavirus. Zo waren daar eerst haar optredens bij Jinek, haar aankondiging om boeken te gaan lezen en nu is daar haar nieuwste aankondiging: Famke Louise wordt een #fitgirl.

Famke Louise krijgt het nog druk de aankomende maanden. Zo maakte ze eerder deze week bekend dat ze besloten heeft om boeken te gaan lezen het aankomende halfjaar. En daar komt nog eens bij dat Famke nu ook bekend heeft gemaakt een heuse #fitgirl te gaan worden!

(lees verder na de Instagrampost)

Famke Louise doet een Miljuschka

Nu vraag je je misschien af, van waar opeens die carrièreswitch van ‘zangeres’ naar fitgirl? Nou, dat heeft alles te maken met Famke’s nieuwste samenwerking: de realityserie Fitness Diaries. In de serie laten vier vrouwen, waaronder dus ook Famke Louise, zien dat het leven van een fitgirl maar hard werken is.

Famke Louise gaat ‘puur natuur’

De serie lijkt geïnspireerd door de #eerlijkefoto docu van Miljuscka Witzenhausen, aangezien body positivity en onbewerkte foto’s een belangrijke rol spelen in het programma. Voor Famke Louise wordt dat wel even wennen, aangezien het merendeel van haar Instagramfoto’s toch wel vaak van een filtertje zijn voorzien. Maar hé, voor alles is een eerste keer. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de beelden van een fitte Famke Louise in de serie. Gelukkig hebben we al heel wat beelden van een trainende Famke Louise op haar forumpagina kunnen zetten!

Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober te zien op Dplay, de streamingdienst van Discovery Benelux!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!