ZIEN: Fitgirl Famke Louise werkt zich in het zweet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er leek deze week meer aandacht te zijn voor Famke Louise dan het Coronavirus. Zo waren daar eerst haar optredens bij Jinek, haar aankondiging om boeken te gaan lezen en nu is daar haar nieuwste aankondiging: Famke Louise wordt een #fitgirl.

Famke Louise krijgt het nog druk de aankomende maanden. Zo maakte ze eerder deze week bekend dat ze besloten heeft om boeken te gaan lezen het aankomende halfjaar. En daar komt nog eens bij dat Famke nu ook bekend heeft gemaakt een heuse #fitgirl te gaan worden!

(lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yeaaaaaa🔥🔥🔥🔥🔥 @dplaynl @fitnessdiaries.tv

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Famke Louise doet een Miljuschka

Nu vraag je je misschien af, van waar opeens die carrièreswitch van ‘zangeres’ naar fitgirl? Nou, dat heeft alles te maken met Famke’s nieuwste samenwerking: de realityserie Fitness Diaries. In de serie laten vier vrouwen, waaronder dus ook Famke Louise, zien dat het leven van een fitgirl maar hard werken is.

Famke Louise gaat ‘puur natuur’

De serie lijkt geïnspireerd door de #eerlijkefoto docu van Miljuscka Witzenhausen, aangezien body positivity en onbewerkte foto’s een belangrijke rol spelen in het programma. Voor Famke Louise wordt dat wel even wennen, aangezien het merendeel van haar Instagramfoto’s toch wel vaak van een filtertje zijn voorzien. Maar hé, voor alles is een eerste keer. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de beelden van een fitte Famke Louise in de serie. Gelukkig hebben we al heel wat beelden van een trainende Famke Louise op haar forumpagina kunnen zetten!

Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober te zien op Dplay, de streamingdienst van Discovery Benelux!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.