ZIEN: Dit zijn de privĂ©auto’s van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Formule 1-coureur heeft Max Verstappen de dikste auto van de zaak die er maar te wensen valt. Maar, waar rijdt Verstappen in zijn vrije tijd eigenlijk in?

Formule 1-coureur zijn is natuurlijk op zichzelf al een groot feest, maar alle bijkomende voordelen die je hebt als F1-coureur doen daar nog net even een schepje bovenop. Zo krijg je als coureur natuurlijk de nieuwste Ă©n snelste auto’s op een presenteerblaadje aangereikt.

Porsche 911 GT3 RS

Toen Max verstappen in 2016 van Toro Rosso naar Red Bull Racing ging, trakteerde de Limburger zichzelf op een nieuw speeltje: een Porsche 911 GT3 RS. Volgens het Zwitserse Blick moest Max destijds eerst zijn vader Jos en Manager Raymond Vermeulen om toestemming vragen.

Aston Martin DB11 AMR

In het geval van Red Bull Racing-coureur Max Verstappen zijn dat snelle sportwagens van het merk Aston Martin, de titelsponsor van Red Bull Racing. Zo verplaatst Max Verstappen zich tegenwoordig in een Aston Martin DB11 AMR door de smalle straten van Monaco. Hij mocht de sportwagen voor de Grand Prix van Oostenrijk komen ophalen dit jaar. De DB11 beschikt over een hele dikke V12 motor die maar liefst 630 pk levert. Je zal dit modelletje dan ook al op een paarhonderd meter afstand aan horen komen!

(scrol even voor de auto!)

Ferrari Monza SP2

De laatste toevoeging aan de privĂ©collectie auto’s van Max Verstappen, is volgens de Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport een Ferrari Monza SP2. Dit is een sportwagen die in een beperkt aantal geproduceerd wordt. Volgens de krant is het prijskaartje van de wagen zo’n 1,5 miljoen euries. Ja, dat is een flink prijskaartje. Maar, het is dan ook wel een prachtplaatje van een sportwagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- Ă©n achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!