ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

Hoewel de gehele voetbalwereld huilt om het overlijden van Diego Maradona, mag er in Amsterdam toch stiekem gejuicht worden. Ajax legt het Deense Midtjylland over de knie! De openingstreffer was niet alleen de belangrijkste, maar ook de mooiste van de avond…

Lees ook: Helene Hendriks was HET hoogtepunt bij Utrecht-Ajax!

Ryan Gravenberch scoort tegen Midtjylland

De eerste helft tegen Midtjylland was frustrerend voor Ajax-fans. De club uit Amsterdam miste verschrikkelijk veel kansen. De ban werd vroeg in de tweede helft doorbroken: jonge middenvelder Ryan Gravenberch pompte de bal van zo’n twintig meter snoeihard de kruising in! Daarna was het prijsschieten. Uiteindelijk werd het 3-1. Check de goals hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.