ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

Hoewel de gehele voetbalwereld huilt om het overlijden van Diego Maradona, mag er in Amsterdam toch stiekem gejuicht worden. Ajax legt het Deense Midtjylland over de knie! De openingstreffer was niet alleen de belangrijkste, maar ook de mooiste van de avond…

Lees ook: Helene Hendriks was HET hoogtepunt bij Utrecht-Ajax!

Ryan Gravenberch scoort tegen Midtjylland

De eerste helft tegen Midtjylland was frustrerend voor Ajax-fans. De club uit Amsterdam miste verschrikkelijk veel kansen. De ban werd vroeg in de tweede helft doorbroken: jonge middenvelder Ryan Gravenberch pompte de bal van zo’n twintig meter snoeihard de kruising in! Daarna was het prijsschieten. Uiteindelijk werd het 3-1. Check de goals hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!