ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

Hoewel de gehele voetbalwereld huilt om het overlijden van Diego Maradona, mag er in Amsterdam toch stiekem gejuicht worden. Ajax legt het Deense Midtjylland over de knie! De openingstreffer was niet alleen de belangrijkste, maar ook de mooiste van de avond…

Lees ook: Helene Hendriks was HET hoogtepunt bij Utrecht-Ajax!

Ryan Gravenberch scoort tegen Midtjylland

De eerste helft tegen Midtjylland was frustrerend voor Ajax-fans. De club uit Amsterdam miste verschrikkelijk veel kansen. De ban werd vroeg in de tweede helft doorbroken: jonge middenvelder Ryan Gravenberch pompte de bal van zo’n twintig meter snoeihard de kruising in! Daarna was het prijsschieten. Uiteindelijk werd het 3-1. Check de goals hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!