Zien: De 5 lekkerste foto’s van schaatsster Joy Beune

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is algemeen bekend dat Joy Beune één van de knapste schaatsters van Nederland is, maar in het schaatspak komt dat niet echt uit.

Meer huid is toch beter

We zien schaatsers op televisie altijd in hun strakke pakken, maar die bedekken wel veel. Meer huid is beter en dat valt gelukkig te zien op andere foto’s van de knappe sporter. Wij hebben even de 5 beste foto’s voor jou uitgezocht.

5. Joy Beune lekker aan het sporten

Laten we bij het begin beginnen, we zijn hier aan het kijken naar een atlete, dus is het niet minder dan gepast dat we beginnen met een kiekje van de dame na het sporten. Op het Instagram account van de 23-jarige dame is te zien dat ze naast het schaatsen ook fietst en naar de sportschool gaat. Alles was eerst in toepasselijke Jumbo-Visma kleding, de welbekende zwarte pakken met gele accenten, maar nu zit Joy bij het Miko-team. Wij kiezen als opening van deze lijst voor een kleedkamer opname, dan mag je zelf invullen wat voor work-out hieraan vooraf ging.
 4. Een verleidelijke blik is soms genoeg

Het is voor Joy niet lastig om op de foto te staan en deze foto is het bewijs. Een beetje achterover leunen, haar laten glanzen in de zon en zwoel naar de camera kijken. Dat is alles wat er nodig was voor dit prachtige portret van de Twentse dame.

3. Niet te vergeten: Het vakantiekiekje

We kunnen geen lijst maken over aantrekkelijke foto’s, zonder een zomerse vakantiefoto. Ook wel bekent als de bikinifoto. Wij kozen voor de meest recente vakantie van Joy. Ze was op het Griekse eiland Kos. In de lente van 2022 was ze op het eiland en verbleef ze in een prachtig resort vlak bij het strand. Ze was hier met haar vriend Kjeld Nuis. De twee schaatsers genoten samen van de zon en de rust na hun schaatsseizoen. Haar volgers verraste ze met een mooi beeld van haarzelf in bikini.

2. De FHM-fotoshoot

In 2020 werd Beune verkozen tot mooiste sportvrouw van Nederland door FHM. Om dit te vieren zijn er velen foto’s van de dame gemaakt. Ze is trots op de titel en de fotoreeks, want er zijn vele plaatjes terug te vinden op haar Instagram. Deze foto, weg van de koude ijsbaan en in weinig kleding, is onze favoriet van de shoot.

1. De blik van Joy Beune

We willen er niet te veel over zeggen, want deze foto is vooral om naar te kijken. Brede heupen, weinig kleding, glimmen van het zweet en een winnende blik, zo zien wij Joy het liefst. Deze foto staat boven aan de lijst omdat hij Joy afbeeldt zoals dat hoort: Een atlete die sport en zo lekker naar de uitdaging toe kijkt. Aan het aantal spetter-emojis in de reacties te zien, zijn vele mensen het met ons eens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.