ZIEN: Arjen Lubach sluit na 13 jaar op deze bizarre manier af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na 13 seizoenen Arjen Lubach is er zondag een einde gekomen aan het programma. Het is nu klaar, maar niet voor er eindelijk antwoord werd gegeven op deze veelgestelde vraag.

In de laatste afleveringen van het programma Zondag met Lubach kwamen de verwachte onderwerpen aan bod. Arjen Lubach haalde vakkundig het Qatar-statement van het Nederlandse elftal onderuit. Ook het coronabeleid en de affaire Ollongren/Omtzigt kwamen voorbij. De presentator was eigenlijk van plan om vorige jaar al te stoppen, maar door de coronacrisis kon Lubach het theater niet in en was er ruimte voor nog een seizoen. Ondanks dat de inhoud van het programma wel van tevoren te raden was, eindigde Zondag met Lubach toch nog met een kleine verassing.

Arjen Lubach: ‘We zijn er bijna’

Met het motto ‘We zijn er bijna’ vertelde Lubach dat de coronacrisis bijna voorbij is, maar dan moeten we wel nog even volhouden volgens de presentator. De verassing konden we na de aftiteling zien, zoals je dit ook wel eens in films ziet. Dit was helaas geen aankondiging voor een nieuwe show van Lubach, maar we kregen wel antwoord op een veelgestelde vraag, aldus Lubach zelf. Benieuwd wat dat was? Klik dan even op het filmpje hieronder!

Kijkers krijgen éindelijk waar ze om gevraagd hebben

Het recept van suikerbrood is een grap die al enige tijd rond gaat bij Zondag met Lubach. De grap is vooral bekend onder de kijkers op Youtube. Als je op Youtube kijkt eindigt de video altijd met een eindkaart en zo kan je doorklikken naar video’s op het andere kanaal. Arjen Lubach probeert je op een grappige manier door te zetten naar een ander filmpje en eentje daarvan was met een recept voor suikerbrood. De liefhebbers kwamen alleen van een koude kermis thuis, want er was helemaal geen recept. In deze laatste afleveringen kregen de kijkers toch eindelijk het recept voor suikerbrood.

Waarom lees je niet even lekker verder? Netflix komt met spin-off The Witcher

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!