ZIEN: Arjen Lubach sluit na 13 jaar op deze bizarre manier af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na 13 seizoenen Arjen Lubach is er zondag een einde gekomen aan het programma. Het is nu klaar, maar niet voor er eindelijk antwoord werd gegeven op deze veelgestelde vraag.

In de laatste afleveringen van het programma Zondag met Lubach kwamen de verwachte onderwerpen aan bod. Arjen Lubach haalde vakkundig het Qatar-statement van het Nederlandse elftal onderuit. Ook het coronabeleid en de affaire Ollongren/Omtzigt kwamen voorbij. De presentator was eigenlijk van plan om vorige jaar al te stoppen, maar door de coronacrisis kon Lubach het theater niet in en was er ruimte voor nog een seizoen. Ondanks dat de inhoud van het programma wel van tevoren te raden was, eindigde Zondag met Lubach toch nog met een kleine verassing.

Arjen Lubach: ‘We zijn er bijna’

Met het motto ‘We zijn er bijna’ vertelde Lubach dat de coronacrisis bijna voorbij is, maar dan moeten we wel nog even volhouden volgens de presentator. De verassing konden we na de aftiteling zien, zoals je dit ook wel eens in films ziet. Dit was helaas geen aankondiging voor een nieuwe show van Lubach, maar we kregen wel antwoord op een veelgestelde vraag, aldus Lubach zelf. Benieuwd wat dat was? Klik dan even op het filmpje hieronder!

Kijkers krijgen éindelijk waar ze om gevraagd hebben

Het recept van suikerbrood is een grap die al enige tijd rond gaat bij Zondag met Lubach. De grap is vooral bekend onder de kijkers op Youtube. Als je op Youtube kijkt eindigt de video altijd met een eindkaart en zo kan je doorklikken naar video’s op het andere kanaal. Arjen Lubach probeert je op een grappige manier door te zetten naar een ander filmpje en eentje daarvan was met een recept voor suikerbrood. De liefhebbers kwamen alleen van een koude kermis thuis, want er was helemaal geen recept. In deze laatste afleveringen kregen de kijkers toch eindelijk het recept voor suikerbrood.

Waarom lees je niet even lekker verder? Netflix komt met spin-off The Witcher

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!