Zangeres Roxy Dekker laat zich helemaal vollopen voorafgaand aan wedstrijd Oranje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Onze Roxy Dekker heeft een vast ritueel voor de Nederlands Elftal wedstrijden, maar dat ze zich zo vol laat lopen had niemand verwacht!

Zangeres Roxy Dekker is natuurlijk één van de grote namen van de laatste tijd. Overal hoor je haar wel voorbij komen. Ook nu heeft ze ons weer iets leuks laten zien wat er in haar leven speelt. Zoals een ritueel bij voetbalwedstrijden. Nu het EK voetbal weer volop begonnen is, is iedereen in de Oranjesfeer. Ook Roxy dus. Op TikTok laat ze zien wat zij doet voordat de wedstrijd begint. Eerst begint ze met haar Oranje shirtje achterstevoren aandoen, zodat haar naam voorop staat. Hoedje op en een dansje! Vervolgens gaat ze op de bank zitten en neemt ze specifiek 3 slokjes drinken. De mooie zangeres is dan helemaal klaar voor de wedstrijd en zet de TV aan. Blijkbaar werkt het wel, want Nederland heeft de eerste wedstrijd van het EK wel gewonnen!

Bekijk hier zelf het ritueel van Roxy Dekker!

Roxy Dekker oranje

Roxy Dekker en Koen van Heest gaan lekker samen

Ondertussen is het al wel bekend dat Roxy Dekker een relatie heeft met Koen van Heest van de Bankzitters. Mensen deden in het begin een beetje moeilijk om het 6 jaar leeftijdsverschil. Toch is dit al overgevlogen en hoor je mensen er niet meer over. Het gaat verder ook erg goed tussen de twee. Ze is zelfs al in een video van de jongensgroep gekomen als gast.

Het nieuwe nummer van de Banzitters met Roxy Dekker

Ook hebben ze een goede stunt gedaan voor een nieuw nummer. Roxy promootte een deel van een nieuw nummer genaamd ‘Huisfeestje’. Dit ging viral op sociale media en alle Roxy fans hadden er zin in. Maar in de week dat het zou uitkomen, werd bekend gemaakt dat het een Bankzitters nummer was met Roxy Dekker als feature. Hierdoor heeft Bankzitters nóg meer streams kunnen pakken. Binnen 1 dag zaten ze al over de 1 miljoen streams. Dat is dus aardig hard gegaan!

Meer zien van Roxy Dekker

Wil je nou meer leuke video’s zien van Roxy Dekker? Neem dan een kijkje op haar TikTok! Ook plaatst ze regelmatig leuke foto’s op Instagram. Daar kan je ook altijd nog wat leuks bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...