Zangeres Numidia is ineens superslank en laat dolgraag haar nieuwe troeven zien (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Numidia is niet meer weg te slaan uit de sportschool en dat is ook zeker te zien, want haar figuurtje liegt er absoluut niet om!

De Venlose zangeres Numidia, voluit Numidia El Morabet, worstelde in haar jeugd veel met overgewicht. Ze had geen gemakkelijke jeugd en ook de jaren gedurende de pandemie hakten er keihard in. Maar sinds het einde van corona brengt Numidia enorm veel uren door in de sportschool. Daarnaast kan ze ook weer volop genieten van optredens en het maken van nieuwe muziek.

In beeld: enorm gewichtsverlies van zangeres Numidia

De afgelopen tijd verschijnt de Marokkaanse schoonheid Numidia vaker dan ooit tevoren op ons beeldscherm. Dit lijkt niet zonder reden te zijn. Het valt op dat Numidia veel fitnesscontent post en ze deelt ook een hoop van strenge dieetregime. Oftewel, Numidia werkt keihard aan een gezond . En dit is natuurlijk niet zonder resultaat. De zangeres wordt slanker met de week en ziet er daardoor nog beter uit. Zelf lijkt ze ook erg tevreden, anders zou ze het natuurlijk niet allemaal posten. Op Numidia’s foto’s is te zien dat ze straalt. In een recente foto is een erg strak figuur te zien van de zangeres. Met een foto die gemaakt is van boven, krijgt de volger een mooie kijk op de sappige kegels van Numidia.

Numidia

Zangeres Numidia laat man alle hoeken van de ring zien

Naast fitness is Numidia ook in de sportschool om even flink van haar af te slaan. Ze deelt dit graag op haar Instagram. In de video’s is te zien hoe Numidia even wat flinke petsen uitdeelt aan de bokshandschoenen van haar coach. Met deze zangeres wil je absoluut geen ruzie hebben! De woede in haar ogen verraadt een hoop. Toch is het bijzonder om deze kant te zien van de zangeres. Dit is toch echt even iets anders dan een foto van haar in een glitterjurk op het podium van een grote concertzaal. Numidia is in ieder geval een voorbeeld voor mensen die worstelen met hun figuur. Ze laat met haar resultaten toch maar weer eens zien dat hard werken wordt beloond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!