Zangeres Amy Vol van OGENE draagt strakke pakjes in nieuwe foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je nog niet onderdeel bent van de fanbase van Amy Vol uit OG3NE, dan gaan haar nieuwe foto’s daar zeker verandering in brengen!

Amy Vol is een dame waar je geen genoeg van kan krijgen. De zangeres van meidengroep OGENE is misschien stiekem wel de leukste dame onder de drie zussen. Leuker dus dan Lisa en Shelley. Ze weet in ieder geval altijd te imponeren met haar uiterlijk. en haar nieuwste foto’s zijn ook geen uitzondering. Tijdens een doorpas voor de nieuwe concerten van OGENE vond Amy het een goed idee om foto’s van haar spannende outfit te delen met de mensen thuis. En dat is natuurlijk altijd een goed idee. Er zijn weinig dingen die mooier zijn om naar te kijken dan de strakke pakjes van Amy!

Lees ook: Amy Vol van OGENE verschijnt in strak leren pakje

Is Amy beter dan Lisa en Shelley

Het is onder de fans van OGENE altijd de vraag wie van de zusjes stiekem nu de beste is. Lisa oogt wat volwassener en heeft natuurlijk een prachtig en Shelley is de stoerste van de drie en ziet er ook geweldig uit na haar gewichtsverlies. Maar de beste van de drie zusjes is dan toch echt Amy. Ze is spontaan, lekker gek, altijd vrolijk, ziet er geweldig uit en houdt het meeste haar enthousiaste fans op de hoogte van wat ze meemaakt op haar social media. Daarmee staat Amy bovenaan in de rangorde. Niet heel gek ook dat Amy vaak gezien wordt als het gezicht van de groep.

amy vol kleding doorpas

Amy het konijntje

Dat Amy houdt van uitdagende pakjes dat was wel bekend, maar na vandaag zou het niemand iets verbazen als een zeker magazine met een konijn als logo haar op gaat bellen voor een kleine fotoshoot. Want Amy zou het prima doen als toekomstig bunny. Je hoeft maar naar haar kleding te kijken om te zien waarom. Met haar zwoele blik, strakke en spannende outfit weet Amy iedere man om haar vinger te winden. Ze is een stoere en beeldschone chick die precies weet hoe ze het meest verleidelijk over moet komen. Iedereen wordt daarom ook blij wanneer Amy weer iets nieuws gepost heeft.

Amy is in haar element

Waar sommige zangeressen op social media iets preutser zijn aangelegd, heeft Amy echter daar geen boodschap aan. Op social media is ze helemaal in haar element. Dan kleed ze zich hoe ze zichzelf wilt kleden, van verleidelijk tot lief en alles er tussen in. Amy houdt ervan om nieuwe ervaringen, momenten en ook nieuwe outfits en looks met haar fans te delen. Het maakt haar dan ook weinig uit wat anderen hier van vinden. Voor al haar haters heeft ze wel een duidelijke boodschap, zoals je kan zien op de foto hieronder. Met Amy moet je duidelijk niet sollen, die doet toch wel wat ze zelf wilt. En dat is maar goed ook, anders zou je niet zo vaak kunnen genieten van de strakke pakjes die ze zo graag aantrekt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.