Zakelijk een auto leasen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sta jij aan het roer van een mooie onderneming die volop groeiende is? En is voor het opvangen van deze groei een bedrijfsauto onmisbaar? Maar is er geen budget om een auto aan te schaffen? Of wil je vanwege de seizoen pieken niet in een keer veel geld betalen voor een auto? Kies dan voor een zakelijke leaseauto. Zakelijk leasen is een uitkomst voor heel veel ondernemers.

Divers aanbod zakelijke leaseauto’s

Het aanbod zakelijke leaseauto’s is heel divers. En dat is eigenlijk maar goed ook. Iedere onderneming is immers weer anders. Zo zal er binnen de ene onderneming behoefte zijn aan een comfortabele auto met enige luxe. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval bij ondernemingen waar men lange afstanden moet afleggen met de auto. Terwijl ondernemers binnen een andere onderneming weer enkel korte afstanden rijden. In deze situaties volstaat een compacte stadsauto meestal. Gelukkig is het aanbod van zakelijke leaseauto’s groot. Hierdoor kan eenieder een passende lease auto vinden. Welk type leaseauto is het meest geschikt voor jouw onderneming? Van occasions en stadsauto’s tot luxe bolides en elektrische auto’s. Je kunt het allemaal leasen. Het aanbod zakelijke leaseauto’s is dan ook met recht divers te noemen.

Elektrische auto leasen

Dat je voor leasen kiest, betekent niet dat je concessies hoeft te doen. Wil je bijvoorbeeld graag elektrisch rijden? Dat kan! Je kunt gewoon zakelijk elektrisch leasen. Een elektrische leaseauto is zelfs een hele mooie en doorgaans slimme keuze. Zo zijn de kosten voor een elektrische leaseauto gemiddeld gezien lager. Daarnaast is het voor het milieu natuurlijk goed om elektrisch te rijden. Door deze duurzame keuze te maken, laat je aan de buitenwereld zien hoe duurzaam de onderneming is. Je laat zien dat jouw bedrijf zicht bewust is van het klimaat en duurzame keuzes maakt. En als je besluit om een elektrisch wagenpark te willen hebben, zijn de keuzemogelijkheden ook nog uitgebreid. Het aanbod zakelijke elektrische leaseauto’s is namelijk groot en divers. Voor welke elektrische leaseauto kies jij?

Leasen versus kopen

Zakelijk een auto leasen neemt in populariteit toe en dat is niet zonder reden. Leasen kent veel voordelen ten opzichte van kopen. Als je een auto koopt, moet je in één keer veel geld betalen. Dit budget is binnen een onderneming niet altijd beschikbaar. Daarnaast zorgt het kopen van een auto voor meer risico’s en voor minder flexibiliteit. Bij een zakelijke leaseauto weet je maandelijks precies waar je aan toe bent. Krijg je onverhoopt te maken met reparatiewerkzaamheden? Geen zorgen. Dit soort kosten zitten allemaal inbegrepen in het zakelijke leasecontract. Leasen wint het dus op diverse vlakken van kopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.