Yvonne Coldeweijer ontmaskert Anna Nooshin: ‘Sugarmomma’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin heeft de woede van haar schoonfamilie op de hals gehaald. Die zien de influencer niet zitten. Dat klinkt niet heel erg goed…

Influencer Anna Nooshin heeft momenteel een beetje ruzie met haar schoonfamilie. Die schijnen haar allemaal niet zo te mogen. Maar dat mag natuurlijk niet zomaar aan het licht komen. Toch heeft de koningin van de Nederlandse roddels, Yvonne Coldeweijer, weer een flinke primeur te pakken over Anna. Zo zijn er spionnen die dicht bij de familie staan van haar vriend Thijs Boermans, en die zeggen allemaal dat het niet zo goed gaat tussen Anna Nooshin en Thijs zijn familie. Vooral de vader van Thijs zou Anna niet zien zitten. En dat is natuurlijk wel opvallen. Het is aan de ene kant ook wel een beetje te begrijpen als je ziet hoe snel dat allemaal gegaan is. Kijk hieronder het nieuws dat Yvonne wist te achterhalen.

Lees ook: Anna Nooshin rekt haar flinterdunne topje flink uit midden op straat

Anna Nooshin en Thijs Boermans gingen wel vrij snel

In het begin wilde Thijs Boermans eigenlijk alleen een beetje op de lichamelijke tour met Anna Nooshin en die vond dat helemaal niet erg. Dat is ook niet zo gek, want ze zijn beide mensen die er goed uit zien. Dus waarom zou je dan niet een beetje plezier met elkaar hebben? Maar na verloop van tijd begon Thijs toch gevoelens te krijgen voor Anna. En dat kon allemaal wel, maar als het uit zou lopen op een relatie, dan wilde Anna wel zo snel mogelijk kinderen. Ze is natuurlijk al wat ouder dan Thijs en dat speelde gewoon erg mee. Thijs heeft daarmee ingestemd, maar zijn familie is er alles behalve blij mee.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin en Thijs Boermans zijn teleurgesteld

Onlangs ging het stel nog even op reis om voor de laatste keer voor de baby er is het echt leuk met elkaar te hebben. Want met een kindje erbij veranderd toch wel de hele dynamiek. In Marrakesh verbleven ze in het hotel van Cristiano Ronaldo. Een hele ervaring zou je denken. Maar volgens Thijs deed het hem vooral denken aan Almere. En daarvoor ga je natuurlijk niet op reis. Het was voor hem toch best wel even een tegenvaller. Die had meer verwacht van het reisje.

Anna Nooshin deelt gevoelige onderwerpen met schoonvader

Blijkbaar was het kerstdiner het afgelopen jaar voor beide ook niet zo’n succes. De influencer trok veel op met de vader van Thijs en zocht advies voor haar problemen en trauma’s uit het verleden. Maar de vader van Thijs zat daar niet zo op te wachten. Dar gaf natuurlijk weer een ongemakkelijke sfeer aan tafel. Maar die werd niet beter toen Anna Nooshin in kleermakerszit aan de tafel ging zitten. Eigenlijk ging alles wel een beetje mis. De band tussen Anna Nooshin en haar schoonfamilie is er na het kerstdiner niet bepaald beter op geworden. Het is de vraag of die band nog een beetje te redden valt.

Meer zien van Anna Nooshin kan natuurlijk op Instagram

Als je nou geen genoeg kan krijgen van Anna Nooshin, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar zie je nog veel meer mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!