Yvonne Coldeweijer is de weg kwijt: ‘iedereen die kritiek heeft moet oprotten!’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft met behulp van haar spionnenleger al veel roddels weten te verspreiden over bekende Nederlanders. Ze krijgt daar ook voortdurend kritiek op, en dat kan Yvonne niet zo goed hebben, al helemaal niet van ‘collega’ Fawry not Sawry

Yvonne Coldeweijer: “Rot lekker op allemaal!”

Yvonne Coldeweijer is in maart 2021 gestart met een Instagramkanaal waarop ze haar ongezouten mening deelde over wat BN’ers allemaal uitspookten. Op een gegeven moment merkte ze dat mensen haar roddels begonnen door te sturen en daar genoot ze enorm van. Ze deelt dit dan met haar volgers via haar account @lifeofyvonne, voor extra roddels kan je daarnaast nog lid worden van een betaalde groep, zodat Yvonne er ook nog wat aan verdient. Veel vrienden maakt Yvonne er niet mee in showbizz land want iedereen vindt er wat van dat de roddeltante zomaar privé beelden deelt online van bekende Nederlanders.
In haar nieuwste video reageert Yvonne op alle haatreacties. Ze vertelt redelijk opgefokt dat het haar geen ene moer boeit wat mensen van haar vinden. Zij krijgt alleen maar meer volgers door alle negatieve aandacht. Yvonne ziet alle kritiek op een of andere manier als een compliment.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met TVOH-schandaal na kritiek Linda de Mol

Yvonne heeft ruzie met roddelkoning Fawry not Sawry

Toen Yvonne Coldeweijer begon met het delen van juicy nieuwtjes had zij nog niet door dat andere roddelkanalen geen collega’s zijn maar juist vijanden. Ze werd met haar ingestuurde roddels gekopieerd door anderen die deden alsof zij de roddel eerst ontvangen hadden. In Yvonne’s video schreeuwt ze het uit: ‘everyone is a f*****g thief!’ Daarom plaatst Yvonne nu altijd een groot watermerk over haar content. Ze wilt dat iedereen weet dat zij degene is van wie het als eerst kwam. Farja, bekend van het roddel-Instagramaccount @fawrynotsawry, heeft ruzie met Yvonne gekregen precies hierover. Hij zou een scoop over een nieuwe liefde voor Bridget Maasland van Yvonne gestolen hebben. Hij ontkende dat deze juice van Yvonne’s Instagram kwam. Yvonne is niet mild over deze actie en scheld hem uit. ‘In de showbizz werken allemaal slangen’. Farja is ondertussen geblokkeerd en ze zegt geen last meer van hem te hebben.

Je mening delen op Twitter is enorm ouderwets

Yvonne is nog niet uitgeraasd. In haar video kraakt ze heel Twitter en alle Twitteraars af omdat daarop alleen maar continu meningen worden gedeeld. Yvonne irriteert zich daaraan omdat ze denkt dat die mensen dat doen om maar gewoon wat te vinden. Zo haalt ze uit naar Georgina Verbaan, zij zou met een tweet over de gijzeling in Amsterdam expres een tegengestelde mening hebben laten horen. Dat kan volgens Yvonne niet. Maar Yvonne is zelf ook niet de slimste met het delen van gevoelige informatie. Onderstaande tweet maakt de ironie goed duidelijk.

Is Yvonne Coldeweijer niet gewoon hypocriet?

Over anderen kan Yvonne Coldeweijer dus maar niet ophouden. Iedereen doet het niet goed en zij verspreidt ‘maar gewoon juice, dat moet je niet zo groot maken’. Maar Yvonne lijkt hiermee zichzelf in de voet te schieten. Eigenlijk ontslaat ze zichzelf met deze opmerkingen. Als het niet zoveel voorstelt allemaal en mensen haar niet als een held moeten zien, dan kan ze net zo goed stoppen met het verspreiden van de roddels en haar betaalde Telegramgroep. Yvonne blijkt zich erg druk te maken over dat haar content gestolen kan worden en plaatst overal wanhopig enorme watermerken overheen, maar zelf blijft ze volhouden dat het haar allemaal niks doet.

Geen reactie

Yvonne kan niet tegen kritiek blijkt maar weer. Ze upload een video op YouTube waarin ze verschillende mensen afkraakt die kritiek hebben geleverd op haar werkwijze maar zelf zet ze vervolgens de reacties onder die video uit. Niemand kan iets terugzeggen. Op Instagram is de woede nog niet over en post Yvonne nog een video waarin ze mensen vraagt haar met rust te laten omdat het ‘maar’ juice is. Yvonne zegt anderen alleen interessant en te vertrouwen vinden als je juice leuk vindt, want al het ‘normale’ is saai. De mening van Yvonne is duidelijk, ze wilt gewoon graag anderen naar beneden halen zonder daar zelf de gevolgen van te ervaren. Yvonne zegt een schaduwkant te hebben, die ze omarmt. Ieders lelijke kant is interessant, maar zodra die donkere kant zich met Yvonne bemoeit zoals zij dat ook constant met anderen doet dan moet iedereen oprotten en zijn mond houden. Dat is niet hoe het werkt in het ‘normale’ leven Yvonne.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!